JELENA ROZGA SE BORI SA BOLEŠĆU! Pevačica zbog OBOLJENJA promenila život iz korena!

Autor:

Zabava

09.02.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Rozga ima zdravstvenih problema zbog kojih kako kaže mora da vodi računa o načinu života, naročito o ishrani.

JELENA ROZGA SE BORI SA BOLEŠĆU! Pevačica zbog OBOLJENJA promenila život iz korena!

Foto: Promo foto

Pevačica Jelena Rozga oduvek je bila mršava, a sada sa svojih 57 kilograma kaže da zbog problema sa štitastom žlezdom ne sme da se ugoji ni pola kilograma.

Naime, Jeleni je 2006. godine otkrivena hipertireoza, a pre četiri i tahikadrija.

- Moji problemi sa štitastom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma. ali ima i do genetike i do toga što živim pored mora. Štitasta žlezda ponekad ume baš da me zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva - kaže pevačica i dodaje da je zbog stresa obolela:

 

 

- Sada je najvažnije da se što manje uzrujavam, i zbog srca i zbog štitaste žlezde. U prethodnih nekoliko godina sve koncerte sam otpevala bez problema zahvaljujući terapiji i disciplini. I dalje skoro dva sata mogu da pevam i igram sa svojom publikom.

Kako kaže treninge u teretani joj zamenjuju nastupi na kojima je uvek vesela i u pokretu.

- Na bini provedem nekoliko sati pevajući i plešući, i to je odličan način da se ostane "fit" i bude u dobroj kondiciji. Kada je počela pandemija koronavirusa, morala sam da prestanem da treniram i to je bio šok za moje telo. Zbog toga mi je, dok sam bila u izolaciji, proradila i štitasta žlezda. Onda mi je trener rekao da počnem da vežbam kod kuće, što mi je bilo i korisno i potrebno - priča Rozga i dodaje da itekako vodi računa o tome šta jede.

 

 

- Pazim šta jedem, iako sam veliki gurman. Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje - zaključuje Rozga za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading