LUNA I ŽENA OD SULTANA NA LICITACIJI! Društvene mreže IZGORELE, Đoganijeva ISKOPIRALA Tijanu, javnost se PODELILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.02.2022

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani šokirala je javnost kada se pojavila u istoj haljini kao i pevačica Tijana Milentijević.

LUNA I ŽENA OD SULTANA NA LICITACIJI! Društvene mreže IZGORELE, Đoganijeva ISKOPIRALA Tijanu, javnost se PODELILA! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana, veoma vodi računa o svom izgledu i odevnim kombinacijama u kojima će se pojaviti na svojim nastupima i gostovanjima.

Tako je nedavno zapalila klub u kom je pevala što glasom što izazovnom šarenom haljinicom, koja je pokazala njene noge i istakla sve obline, te su svi prisutni gledali u izvajano telo pevačice.

 

 

A onda se desilo nešto što je sve šokiralo, Luna Đogani, pobednica druge sezone rijalitija ''Zadruga'' pojavila se u jednom programu u istoj toj haljini i šokirala javnost. Naime, svi su odmah primetili kako je obučena i setili se da je istu tu haljinu nosila Tijana, te su negativni komentari na račun Đoganijeve počeli da se nižu, a na društvenim mrežama je čak pokrenuta i ''licitacija'' kojoj bolje stoji ova haljina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Vlada

09.02.2022 17:53

Sultanija.

Odgovori 22 8
LUNAAAAAAA

14.02.2022 01:57

@Vlada - LUNAAAAAAA

Danilo

09.02.2022 18:34

Sultanija meni prija.

Odgovori 22 8