OPROSTILA SE OD OCA EMOTIVNIM REČIMA! Poznata pevačica SLOMLJENA nakon VELIKOG GUBITKA: ZANEMEH OD BOLA, SRCE MI JE PUKLO NA KOMADE! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dušica Grabović izgubila je sinoć oca, skrhana bolom mu je napisala pismo koje je rasplakalo mnoge.

OPROSTILA SE OD OCA EMOTIVNIM REČIMA! Poznata pevačica SLOMLJENA nakon VELIKOG GUBITKA: ZANEMEH OD BOLA, SRCE MI JE PUKLO NA KOMADE! (FOTO)

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/instagram.com/dusicagrabovic

Poznata pevačica Dušica Grabović sinoć je izgubila oca koji se mesecima unazad borio sa bolešću, bio je i u komi, a njegova ćerka je sve molila za pomoć.

 

 

Nakon što je saznala tragične vesti otkazala je obaveze u Americi i odmah krenula nazad u Srbiju, a i dalje nije svesna šta se dogodilo, te je svom ocu napisala javno pismo, koje je pogodilo čitavu javnost.

- Zašto si mi otišao tako rano, tajo moj? Zašto, kad se nismo tako dogovorili snago moja, zašto? Zašto me nisi sačekao da te bar jos jednom zagrlim i poljubim? Znam da ti je sve ovo vreme nedostajala tvoja Iva, moja majka i tvoja najveća ljubav. Stalno si mi govorio “Sine, ja sam se naživeo, najviše bih voleo da sam sad sa mojom Ivom”. A ja, ja sam želela da mi poživiš i da joj ispričaš kad je vidiš kako sam srećna i kako imam svoju porodicu. Nisam ti ispunila tu želju, ali sam ti obećala da hoću! Puklo mi je srce na komade, zanemeh od bola tajo moj. Hvala ti što si bio najbolji otac na svetu! Sigurna sam da si na nekom boljem mestu sa mamom! Volim te tata zauvek! Pozdravi mi moju majku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading