ĐANIJEVA ŽENA IZAŠLA IZ BOLNICE! Otkrila kao se oseća nakon TEŠKE operacija RAKA BUBREGA, a evo zašto pevač NIJE DOŠAO po nju!

Autor:

Zabava

07.02.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova porodica našli su se u teškoj situaciji kada su saznali da njegova žena Slađana ima tumor bubrega.

ĐANIJEVA ŽENA IZAŠLA IZ BOLNICE! Otkrila kao se oseća nakon TEŠKE operacija RAKA BUBREGA, a evo zašto pevač NIJE DOŠAO po nju!

Foto: instagram.com

Porodica Trajković je doživela šok kada su saznali da njihova supruga i majka, Slađana Trajković ima tumor bubrega. Naime, ona je problem otkrila slučajno, te je hitno operisana, a danas je izašla iz bolnice.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Slađana Trajković imala operaciju odstranjivanja tumora na bubregu

Naime, Slađa je danas otpuštena sa klinike i poslata na kućno lečenje, iz bolnice ju je izveo sin, a ona je otkrila kako se oseća.

- Prošlo je sve dobro! Đani nije znao da izlazim, pa sam samo deci javila da dođu po mene, htela sam da ga obradujem. Presrećna sam kada su svi moji najmiliji oko mene i zahvalna našim lekarima, posebno Mirku Jovanoviću koji me je operisao - zaključila je Slađa za Pink.rs

Podsetimo, o Slađinoj bolesti javnost je obavestio sin Marko.

–Majka mi je trenutno u bolnici i jer smo slučajno saznali da ima rak bubrega. Zamolila je da se ja javljam na telefon i pozive, da se odmara i da sad ne može da priča. Sve smo saznali slučajno na pregledu, odmah su je operisali i sve je prošlo, Bogu hvala kako treba – izjavio je Marko.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Slađana Trajković puštena iz bolnice

Đani je u emisiji „Sceniranje“, govorio je o Slađinoj bolesti.

– Tačno je prolazimo kroz težak period. Slađa je bila na rutinskoj kontroli i lekari su na snimku videli mrlju koja im je zaličila na tumor. To smo saznali krajem decembra. Bili smo u Dubaiju malo da ne misli o tome. Zahvaljujući stručnim lekarima i brzom reakcijom sve je prošlo kako treba. Odstranili su joj tumor, operacija je trajala tri sata. Sada je u bolnici i oporavlja se. Moja supruga je hrabra, ali moram da vam priznam da mi nije svejedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading