PUKLA TIKVA, ZARATILE ZORICA BRUNCLIK I STOJA! Isplivali šokantni detalji raskola PRIJATELJSTVA, CELA ESTRADA JE MRZI!

Autor:

Zabava

07.02.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik i Stoja Novaković su se svojevremeno posvađale, a sad je otkriven i razlog prekida prijateljstva!

PUKLA TIKVA, ZARATILE ZORICA BRUNCLIK I STOJA! Isplivali šokantni detalji raskola PRIJATELJSTVA, CELA ESTRADA JE MRZI!

Foto: Instagra printscreen

Popularne pevačice očima ne mogu da vide jedna drugu, nećete verovati zbog čega.

Stoja i Zorica Brunclik, godinama navodno nisu u dobrim odnosima, a čini se da taj rat nikad neće prestati!

Naime, pevačice i bivše prijateljice očima ne mogu da vide jedna drugu, pa i kada se sretnu, prave se da se ne prepoznaju! A evo od kada datira taj sukob i kako je nastao!

Sve zbog „Bele Ciganke“!?

Stoja je ubeđena da je pesma „Bela Ciganka“ razlog zbog kojeg je svi mrze pa je, kako je pričala na snimanju jedne emisije, cela estrada ogovara, a s druge strane, voleli bi da budu u njenoj koži – objasnio je izvor Sveta pa nastavio:

Republika

Foto: Republika.rs

Stoja Novaković

Stoja je došla na televiziju i s vrata počela da mi priča kako je koleginice ne podnose. Kao primer je navela Zoricu, za koju je rekla da neće da joj se javi kad je sretne. Njoj je to čudno jer je sa Zoricom uvek imala lep odnos. Nije joj jasno zbog čega je mrzi. Nju je to zabolelo jer smatra da nikom nije nanela zlo – navodi izvor Sveta koji se našao sa Stojom u studiju.

A da odnosi između Zorice i Stoje više nisu dobri, potvrđuje i status koji je Stoja jednom prilikom napisala na Fejsbuku. Pevačica je tada izjavila da je Zorica kopira, a aludirala je na jednu emisiju “Pinkovih zvezda” u kojoj je Zorica imala sličnu frizuru koju je Stoja već furala u istoj emisiji.

A zašto sada svi imitiraju moju frizuru – napisala je Stoja, a Zorica se nije mnogo potresla, nju, naime, ne dotiče šta Stoja izjavljuje, ali nema nameru ni da joj prva priđe da izglade odnose! Podsetimo, Stoja je u više navrata izjavila da se na estradi ni sa kim ne druži jer su joj mnoge kolege više puta zabile nož u leđa. Zbog toga je presekla i povukla se. Profesionalno odradi snimanja i nastupe, a u slobodno vreme ima prijatelje koji nemaju veze sa javnim ličnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading