JOVANA JEREMIĆ OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU: Voditeljka svaki dan sedi na OVOME, a sada je sve PRIZNALA u uživo programu! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić redovno privlači pažnju javnosti, a sada je napokon rešila misteriju svojih jastučića na kojima sedi.

JOVANA JEREMIĆ OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU: Voditeljka svaki dan sedi na OVOME, a sada je sve PRIZNALA u uživo programu! (FOTO)

Foto: Printscreen/KlikTV

Poznato je da Jovana Jeremić u svojoj emisiji sedi na nekoliko jastuka koje je poređala na stolicu, a svi su se pitali zašto je to tako.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Jovana Jeremić

Voditeljka je sada otkrila da namerno stavlja jastučiće koje je i promenila, ali da stolicu ne želi da zameni:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić voditeljka

- Kažu oni meni promeni stolicu, ja kažem neću da menjam stolicu, iz principa, hoću da imam staru stolicu sa novim jastučićima. Tako se meni dopada, tako ja volim da sedim, zato što volim da mi je udobno i da mi je lepo, i da se osećam kao da sam u dnevnoj sobi i da mogu da sednem i ovako da namestim nogu... - ibjašnjavala je Jovana pred gostima i dodala:

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Jovana Jeremić, jastuci na stolici

- Većina žena kulturno sedi, ja sedim ovako malo polumuški, takva sam od rođenja, imam takav stav i jastučići mi savršeno odgovaraju - završila je Jovana, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
uzas

06.02.2022 12:12

Ovom stvorenju,nema leka. Ovo,samo majka moze da simpatise,a ne da voli. Toliko antipaticno stvorenje,jos niosam video. Ovo treba zabraniti,da bi mi,a i nasa deca,ziveli normalno. Pitanje za vas,u redakciji: vi bi zeleli,da se vase dete ovako ponasa,oblaci,prica???? Kada budete imali odgovor na ovo pitanje,bice vam svima jasno,zasto svi mi pljujemo,pisemo svasta,a i vredjamo vas,jer toliko reklamiranje ovakvih osoba,je jadno. I bolesno!!!!

Odgovori 14 1