ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA SAŠE POPOVIĆA: Prvi susret sa ćerkicom RAZNEŽIO SVE, pogledajte kako je IZGLEDAO TADA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2022

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović u mladosti je važio za velikog zavodnika, ali njegovo srce osvojila je pevačica Suzana Jovanović sa kojom je decenijama u braku.

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA SAŠE POPOVIĆA: Prvi susret sa ćerkicom RAZNEŽIO SVE, pogledajte kako je IZGLEDAO TADA! (FOTO)

Foto: printscreen/TVPRVA

Njenog sina prihvatio je kao svog i njih troje zasnovali su divanu porodicu. Ipak, prelomni trenutak u njegovom životu bio je prvi susret sa ćerkom Aleksandrom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Ćerka Saše Popovića razoružala je svog oca već prilikom prvog susreta. Kada su mu u ruke pružili bebu Aleksandru kolena su mu zaklecala a sa lica nije skidao osmeh. Taj susret ovekovečen je fotografijom koja svedoči rađanju velike ljubavi između oca i ćerke.

Ćerka Saše Popovića danas je uspešna studentkinja produkcije koja se ne eksponira javno i trudi se da živi kao svaka normalna devojka. Njeni roditelji posebno su ponosni na njenu skromnost, dobrotu i lepo vaspitanje, kome su je naučili još od malih nogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovo

05.02.2022 06:53

Čuj zavodnik ? Kasno se oženio, sa 40.