Kojić u strahu da mu se naslednik ne zamonaši posle Severine: Keba provodadžija, sinu traži novu ženu!

Autor:

Zabava

01.02.2022

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Dragan Kojić Keba (61) ozbiljno se bacio u potragu za novom snajkom, pa sinu Igoru Kojiću po svaku cenu hoće da nađe ženu!

Kojić u strahu da mu se naslednik ne zamonaši posle Severine: Keba provodadžija,  sinu traži novu ženu!

Foto: Privatna arhiva

Kako Srpski telegraf saznaje, pevač je nasledniku prvo kroz šalu pokušavao da namesti mlađu koleginicu Marinu Čokan, s kojom je nedavno snimio duetsku pesmu "Evo ti srce na dar", a pošto je ovaj odbio, odmah je našao drugu kandidatkinju.

- Keba se u brak Severine Vučković i Igora nikad nije mešao, pa čak ni kad su doneli odluku da se razvedu. On i Igor se retko viđaju kod kuće jer obojica imaju obaveze, ali su se za vikend sastali na nedeljnom ručku, pa je izbila svađa. Keba je kroz šalu Igoru počeo da priča da treba opet da se ženi, da ispituje da li krije neku devojku, ali ga je ovaj zamolio da promene temu. Keba je opet počeo da provocira, rekao je da ništa ružno nije pitao, pa je pomenuo koleginicu Marinu, što je Igora izbacilo iz takta i tad je počeo haos - priča nam izvor blizak malom Kebi i otkriva da se vodila žustra rasprava za stolom:

- Igor je ocu rekao da je njegova stvar kad će opet da se ženi, a Keba je počeo da priča da ga čudi što se još nije posvetio nekoj devojci. Onda je pomenuo manastire, rekao je da je čuo kako se po komšiluku priča da Igor hoće da se zamonaši i to je bila kap koja je prelila čašu. Rekao je Kebi: "Ne mešam se u tvoj brak i život, pa nećeš ni ti u moj!" Ako budem hteo da se zamonašim to je samo moja odluka i neću nikome da se pravdam.

Republika

Foto: e-stock/S. FILIPOVIĆ

Igor i Severina

 

Kako smo saznali, Kebin sin je usred ručka ustao i otišao, pa ga je folker kasnije zvao da bi se izvinjavao preko telefona.

- Igor je uvek smiren, ali je nezgodan kad mu se neko meša u odluke. On i Keba su se čuli posle svađe, izgladili su odnos, ali mu je rekao da, ako opet pomene ženidbu, biće svašta, te će trajno prekinuti odnos. Keba se pravdao da je Igor sve preozbiljno shvatio, ali je spustio loptu - otkrio nam je sagovornik.

Inače, otkako je Igor zvanično stavio tačku na brak sa hrvatskom pevačicom Severinom Vučković, u javnosti nije viđen ni sa jednom drugom devojkom. O njegovom ljubavnom životu ništa se ne zna, a Igor redovno obilazi manastire, te izbacuje fotografije samo sa svojih putovanja po Srbiji.

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

 

 

Severina se bacila u promet

S druge strane, čim je okončala brat sa Kebinim sinom, Severina se ponaša kao da je puštena s lanca, pa na društvene mreže svakodnevno kači snimke iz provoda, a po Zagrebu se odavno šuška da ima novog partnera. Ona se redovno provodi na žurkama, a pored toga što se pričalo da je u šemi sa saradnikom Filipom Miletićem Aspirincem, javno joj se udvarao i reper Džala Brat, koji je napisao da mu pevačica fali, što je ona podelila na svom profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading