KARLEUŠA JE GODINAMA VREĐALA I PONIŽAVALA, A SADA JE OTKRIVENO SVE: Seka Aleksić progovorila o odnosu sa Jelenom! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.01.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić progovorila je o odnosu sa koleginicom Jelenom Karleušom, koja je toliko puta u javnosti žestoko oplela po njoj.

KARLEUŠA JE GODINAMA VREĐALA I PONIŽAVALA, A SADA JE OTKRIVENO SVE: Seka Aleksić progovorila o odnosu sa Jelenom! (FOTO)

Foto: Youtube.com prinscreen

Da su estradni ratovi oduvek bili tema o kojoj bruje svi dokaz je pevačica Jelena Karleuša, koja se skoro sa svakom koleginicom tokom njene karijere posvađala. Jedna od njih bila je i pevačica Seka Aleksić, koja dugi niz godina nije želela da govori o Karleuši u intervjuima. 

Republika

Foto: youtube printscreen

Seka Aleksić

 

Podsetimo, Jelena je u svojim javnim nastupima otvoreno na direktan i indirektan način vređala Aleksićevu, na šta ona nije nikada odgovarala, već je ostala dosledna svom damskom imidžu u javnosti. No, kako je vreme prolazilo i njihov odnos se menjao, pa je tako Seka pre nekog vremena na Instagram profilu napisala kako mišljenje ima o Jeleni. 

Naime, neko od pratilaca postavio je pitanje Seki da iznese javno mišljenje o Jeleni Karleuši, što je ona i uradila. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/karleusastar

Jelena Karleuša

 

Ovih pitanja uvek bude nekoliko, pa red je da odgovorim… Ja sam se kroz godine menjala, sazrevala i trudila da nemam oko sebe negativnu energiju. Ranije se svašta dešavalo, neiskustvo, huškanje itd. Sa moje strane sada postoji veoma lepo mišljenje o Jeleni – napisala je Seka i iznenadila mnoge.

Kao i inače, Jelena se nije oglašavala na ovu temu do sada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading