CECA ME JE RODILA PRE ANASTASIJE I VELJKA, ALI ME JE PREDALA: Poznata pevačica ŠOKIRALA javnost priznanjem o srodstvu sa RAŽNATOVIĆIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2022

18:48

Mlada pevačica Marina Visković na Instagram profilu otkrila je da joj je Ceca Ražnatović majka, a da ju je rodila pre Anastasije i Veljka.

CECA ME JE RODILA PRE ANASTASIJE I VELJKA, ALI ME JE PREDALA: Poznata pevačica ŠOKIRALA javnost priznanjem o srodstvu sa RAŽNATOVIĆIMA! (FOTO)

instagram.com

Pevačica Marina Visković već nekoliko godina unazad bila je povezivana u javnosti sa njenom koleginicom Anastasijom Ražnatović, s obzirom na to da su na mnogim fotografijama ličile jedna na drugu. Dosta se spekulisalo da li su njih dve sestre, a Viskovićeva je odlučila da prvi put javno progovori o srodstvu sa Cecom, a njeno priznanje šokiralo je sve. 

 

 

Naime, na Instagram profilu Marina je podelila fotografiju sa Anastasijom, a na pitanje da li je ona u srodstvu sa Ražnatovićevom, pevačica je priznala da joj je Ceca zapravo majka. 

 

 

- Jesmo. Mene je Ceca rodila pre Veljka i Tase, ali me predala Gordani, jer je morala da snima pesme i gradi karijeru - napisala je Marina. 

Naravno da je u pitanju samo šala i zabava mlade pevačice.

Instagram.com

Marina Visković i Anastasija Ražnatović

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (6)

Loading
Jelena

27.01.2022 22:15

Ili prosto samo idete kod istog plasticnog hirurga. Sve licite jedna na drugu. Uzas

Zumzum

29.01.2022 10:40

@Jelena - Steta sto narod slusa,trba uvest cenzuru na tekst i obavezno dres cod.A i skolsku spremu koja nije kupljena.