PROCURILA ISTINA O KSENIJI PAJČIN: Godinama se krilo od javnosti šta je trebala da uradi, a onda je ZVERSKI UBIJENA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2022

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnost je procurila istina o tome šta je pevačica Ksenija Pajčin trebala da uradi, a u tome ju je sprečio Filip Kapisoda, koji ju je zverski ubio.

PROCURILA ISTINA O KSENIJI PAJČIN: Godinama se krilo od javnosti šta je trebala da uradi, a onda je ZVERSKI UBIJENA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica i jedna od najatraktivnijih pevačica Ksenija Pajčin tragično je skončala svoj život, nakon što ju je tadašnji momak Filip Kapisoda ubio iz vatrenog oružja u žaru svađe i bolesne ljubomore koju je osećao. No, iako je prošlam decenija od Ksenijine smrti, fanovi i porodica i dalje žale za njenim žarom i energijom kojom je plenila svuda oko sebe.

 

 

 

Inače, Ksenija je Filipa upoznala u rijalitiju ,,Veliki brat", a romansu su nastavili i nakon završetka sezone. Međutim, i tada se spekulisalo da mladi Crnogorac ima veliki problem sa ljubomornim ispadima, zbog čega je Kseniju uhodio na nastupima, jer nije mogao da se nosi sa njenom lepotom i time što muškarci prosto uzdišu za njom. 

 

 

Međutim, sada je pojavila tajna koju mnogi nisu znali. Naime, na zvaničnom profilu koju trenutno uređuju administratori uz odobrenje porodice Pajčin, pojavila se informacija o jednoj pesmi, koju je Ksenija trebala da snimi, ali ju je čuvala u ,,fioci". Nekoliko godina kasnije, pesmu je otkupila pevačica Seksi Sandra, koja je od nje napravila letnji hit. 

 

 

- Sandra Valterović je na ,,Farmi" rekla da je pesmu ,,Hajde da se prskamo" odabrala Ksenija. Htela je da napravi letnji hit. Godinama kasnije je ta pesma stajala u fioci, dok je nije Sandra otpevala - pisalo je na Instagram storiju Ksenije Pajčin. 

Republika

Foto: instagram.com

Ksenija Pajčin Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading