Ekskluzivno: SLOBA RADANOVIĆ KUPIO KUĆU OD 500.000 EVRA! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

24.01.2022

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radanović je odlučio da stane na ludi kamen s devojkom Jelenom Đuričanin, a pre toga se skućio na Paliluli, gde će uživati posle svadbenog veselja.

Ekskluzivno: SLOBA RADANOVIĆ KUPIO KUĆU OD 500.000 EVRA! (FOTO+VIDEO)

Foto: Instagram/ST/Printskrin

Sloba Radanović

Pevač Sloba Radanović (31) konačno je rešio da se skući s izabranicom Jelenom Đuričanin, pa je pazario popularnu karingtonku u elitom delu Beograda vrednu skoro pola miliona evra! Kako Srpski telegraf i portal Republika ekskluzivno saznaju, Radanović je mesecima razgledao nekretnine po prestonici sa željom da se u jednoj skući posle svadbe, koju planira s Jelenom, a nekretnina za koju su se zajedno odlučili, po svemu sudeći, ima sve što je paru potrebno za život iz snova. Pre useljenja Sloba planira da napravi svadbu, pa će s Jelenom dodatno da uređuje prostor.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Sloba Radanović kuća

- Slobu smo na ovoj lokaciji videli nekoliko puta da dolazi s agentima i obilazi kuću s Jelenom. Pre nekoliko dana sam čula da je kuća skinuta s oglasa i da je sada u Slobinom vlasništvu. Radujem se što će nam on biti komšija. On je dobar dečko, pristojan je i lepo peva. Imala sam priliku da ga slušam na jednom veselju. Pravi je profesionalac i sećam se da je svima gleda da izađe u susret kad su muzičke želje u pitanju. Biće im super u našem kraju, u to sam sigurna - rekla nam je gospođa koja je viđala buduće supružnike prethodnih meseci.

Republika

Foto: Printscreen/Cityexpert

Sloba Radanović dnevna soba

Kako smo saznali, raskošna nekretnina prostire se na 809 metara kvadratnih, a poseduje privatni bazen i teretanu, što je najviše oduševilo Slobu jer je poznato da voli da trenira.

Republika

Foto: Printscreen

Sloba Radanović pogled na bazen

- Prema zvaničnim dokumentima do kojih smo uspeli da dođemo, potvrđeno je da je sada nekretnina u vlasništvu Slobe Radanovića. Oni planiraju da se usele kad prođe svadba, tako da za sada sve ide po planu. Kuća ima 809 kvadratnih metara, u okviru toga je prostrani dnevni boravak, privatni bazen i teretana. Vila ima pet spavaćih soba, tri kupatila i odvojeni deo za vežbanje i relaksaciju. Ono što je najbitnije, spolja se ništa ne vidi, tako da će Radanović s ukućanima moći maksimalno da uživa u privatnosti. Jelena se zaljubila u prostor čim je prvi put došla da obiđe plac, tako da su jednoglasno odlučili da ne treba dalje da razgledaju nekretnine - priča nam izvor.

Republika

Foto: Printscreen/Dimis

Sloba Radanović dnevna soba

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Slobom da bismo ga pitali za još neke detalje, ali se nije javljao na broj poznat redakciji sve do zaključenja broja.

Sloba: Svadbu pravimo što pre

Radanović je u nedelju bio gost u emisiji "Premijera, vikend-specijal", pa je objasnio da će u dogovoru s Jelenom vrlo brzo da napravi venčanje.

- Svadbu pravimo ove godine, mislim da je konačno vreme za to. Razmišljam o tim stvarima, o osnivanju porodice i jedva čekam da se oprobam u tome. Ne znam kako će to sve izgledati, nismo pričali, ali obavestićemo sve na vreme. Ima mnogih kolega koje bih voleo da mi zapevaju na svadbi, možda Darko Lazić, Prijovićka, njih volim i privatno da slušam. Ni mama ne zna ništa konkretno još uvek, ali ona Jelenu mnogo voli. Ne sumnjam da će se oduševiti. Da ona nije prava za mene, mislim da bi se to odavno raspalo - rekao je folker.

Republika

Foto: Printscreen/Dimis

Sloba Radanović kuća

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Pamela

24.01.2022 21:33

Bravo Slobo i Jelena

Odgovori 6 17
Đoka

24.01.2022 21:51

Zar nije platio 850 hiljada evra? Ko to kaže, ko to laže?

Odgovori 19 6
zoki

29.01.2022 22:10

809 kvm za 500000 pa to nema ni u borci,sirotinjski

Odgovori 17 0