TO JE VELIKA TRAGEDIJA, ON JE MOJE DETE: Jana OČAJNA nakon smrtnog slučaja, a oko ovoga se SVAĐA sa mužem!

Autor:

Zabava

23.01.2022

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jana Todorović je nedavno doživela porodičnu tragediju kada joj se sestrić (33) preminuo.

TO JE VELIKA TRAGEDIJA, ON JE MOJE DETE: Jana OČAJNA nakon smrtnog slučaja, a oko ovoga se SVAĐA sa mužem!

Foto: ST/Nebojša Mandić

jana Todorović

Dragana Todorović poznatija kao Jana je nedavno imala porodičnu tragediju kada joj je preminuo sestrić, a pevačica se sada prvi put pojavila u javnosti.

Za početak, Jana se dotakla svoje nove pesme koja će uskoro videti svetlost dana.

Republika

Foto: instagram.com/janavip2011

Jana Todorović

- Bili smo mesec dana u Americi. Bilo je dobro posećeno, do momenta dok se to nije desilo družili smo se sa fanovima i prijateljima, ponela sam prelepe utiske iz Amerike. Opušteniji su tamo nego mi - počinje pevačica, a onda se dotakla bolnog gubitka.

- Mnogo mi je žao što moram ovako javno da pričam... Izgubila sam roditelje u 2 i po meseca 2015. i to boli, ali ovo što se desilo sa mojim sestrićem je najveća targedija u mom životu. Neću da plačem, smogla sam snage da uradim dve nove pesme. Jedna se zove ''Abu Dabi'', a uskoro i još jedna nova pesma za sve ljude koji me vole i cene - priča Jana, pa dodaje:

Republika

Foto: instagram.com/janavip2011

Jana Todorović

- Tek je napunio 33 godine, velika tragedija. Ovo je moj prvi intervju posle tragedije. To je moje dete, ali život mora da ide dalje - rekla je Todorovićeva drhtavim glasom, prenosi Pink.

Za sam kraj Jana je otkrila i oko čega se najčešće svađa sa suprugom:

- Sad sam se zbunila, ja sam neko ko voli da radi, a ne volim kad mi zakaže Novi Pazar pa odmah potom Bugojno... Oko toga se najviše svađamo, ali kao i u svakoj porodici - otkrila je Jana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading