JELENA KARLEUŠA SAV BES USMERILA NA SONJU VUKSANOVIĆ: Prekinula prijateljstvo sa Lukasovom bivšom zbog Duškove AFERE!

Autor:

Zabava

21.01.2022

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su pisali domaći mediji, baš u danu kada je popularna pevačica Jelena Karleuša prijavila supruga Duška Tošića za porodično nasilje, ona je na društvenoj mreži Instagram otpratila jednu svoju prijateljicu, koja je svima dobro poznata.

JELENA KARLEUŠA SAV BES USMERILA NA SONJU VUKSANOVIĆ: Prekinula prijateljstvo sa Lukasovom bivšom zbog Duškove AFERE!

Foto: ST/V. Lukić, P. Divac, E-Stock

Poznato je da Jelena Karleuša na Instagramu prati tek nekolicinu profila, koji pripadaju članovima njene najuže porodice i najbližim prijateljima i saradnicima. Među njima je dugo bila Sonja Vuksanović, bivša supruga Jeleninih kolega Ace Lukasa i Željka Šašića.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Duško Tošić i Jelena Karleuša

Međutim, kako piše "Story", na Božić, kada je Jelena prijavila supruga Duška za nasilje u porodici, pevačica je prestala da prati Sonju na pomenutoj društvenoj mreži. Priče i spekulacije su se dodatno podgrejale novim pisanjima medija. Navodno,  po tvrdnjama domaćih portala Sonjina kćerka Sofija Šašić je u vezi sa Tošićem (detaljnije pogledajte OVDE)

Republika

Foto: instagram.com

Sofija Šašić

Da li je slučajnost u pitanju ili je Karleuša naslutila nevolju, te iz ovog razloga izbrisala Sonju sa Instagrama, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading