MACA UPOZNAO POLUBRATA NAKON 12 GODINA! Glumac ne zaboravlja njihov PRVI SUSRET: BILO JE FILMSKI!

Autor:

Zabava

21.01.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marinković Maca ima brata po ocu, na kom je zahvalan Bogu, a njihovog prvog susreta se i dalje seća.

MACA UPOZNAO POLUBRATA NAKON 12 GODINA! Glumac ne zaboravlja njihov PRVI SUSRET: BILO JE FILMSKI!

Foto: ST/N.MANDIĆ

Maca

Glumac, reditelj i voditelj Dragan Marinković Maca potiče iz porodice razvedenih roditelja. Kako je sa majkom živeo u Sarajevu, oca je retko viđao, ali su bez obzira na sve imali lep i sklada odnos. 

Republika

Foto: youtube.com

Dragan Marinković Maca ima polubrata Sašu

Kada mu je otac jednom prikom bio u bolnici otišao mu je u posetu sa majkom i tada je upoznao svog polubrata Sašu, koji je od njega stariji 18 godina, ali iako je on imao samo 12 i dalje se seća tog susreta.

- Imam bracu iz tatinog prvog braka, on je u Herceg Novom, Saša moj! I to mi je najlepša scena koju sam doživeo u životu! On je stariji od mene 18 godina, i kad biste vi to sad videli na filmu, to što sam ja doživeo kad smo se sreli, rekli biste - ma idi u pi*ku materinu - počinje Maca priču i dodaje:

 

 

- Dakle, tata je bio bolestan i ja Sašu do tada nikada nisam upoznao. Meni je bilo 12, njemu 30 godina. Tata leži u krevetu i tu smo mama i ja. I, ulazi Saša na bolnička vrata, u istoj košulji u kojoj sam i ja! Ali bukvalno - govori Maca, ni sad ne verujući da se to dogodilo.

 

 

- Eto, kad bi to sad video na filmu, rekao bi: Ma, idi u pi*ku materinu, nemoguće! Život piše romane. On je i dalje u Herceg Novom, sa porodicom - kaže Marinković i dodaje da ne prihvata termin "polubraća", već da su braća, te da u tom duhu vaspitava i svoje sinove, Lava i Fjodora Simeona, koje je dobio iz dva braka.

 

 

- Kod mene nema toga, da na primer kažem - moj Lav i Fjodor Simeon su polubraća. Brat je brat i ja to ne je*em dva posto! Moji sinovi nisu međusobno polubraća, ne gledam na to tako. Braća su! U principu, Saša živi u Herceg Novom, ja u Sarajevu, i jedino što mi je falilo jeste još braće i sestara, je*i ga, ono... Kad je belaj, uvek neko ima brata, ima sestru, a ja sam jedinac i to nije dobro. Ali nisam razmažen bio nikada - kaže Dragan Marinković Maca za "Kurir".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading