ROZGI NIKAKO DA SE OSMEHNE ''LUDI KAMEN''! Raskinula veridbu, povezivali je sa sinom poznatog pevača, završila sa 12 GODINA MLAĐIM, pa sreću našla u BEOGRADU?

Autor:

Zabava

21.01.2022

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Rozga nikako da pronađe svoju srodnu dušu i stane na ''ludi kamen'', a evo sa kime je završila nakon prekida veridbe.

ROZGI NIKAKO DA SE OSMEHNE ''LUDI KAMEN''! Raskinula veridbu, povezivali je sa sinom poznatog pevača, završila sa 12 GODINA MLAĐIM, pa sreću našla u BEOGRADU?

Foto: Promo foto

Pevačica Jelena Rozga je jedna od najpopularnijih na estradnoj javnoj sceni, ali i među muškom populacijom kao najpoželjnija slobodna dama. Dugo su je povezivali sa sinom Tončija Huljića, što je ona demantovala, a jedna od njenih najpoznatijih veza jeste ona sa Stjepanom Hauserom, članom benda ''2Cellos''.

 

 

Njih dvoje su bili dve i po godine u vezi, potom i vereni, te je javnost ostala šokirna saznanjem da je ovaj ''idealan'' par stavio tačku na svoju ljubav.

- Ovim putem želim obavestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molim vas da je poštujete - jasna je bila pevačica, za koju se u toku 2020. godine govorilo da je u vezi sa 12 godina mlađim dečkom iz Beograda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

 

- Razlika od 12 godina ne pravi im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Posle Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost - naveo je tada „Story“, a tada se navodilo i da Rozga želi da vezu sačuva u tajnosti.

 

 

- Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju pored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cenu ne otkriva da je s njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vreme neće biti spremna da javno istupi i kaže da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajedničku budućnost i pitanje je dana kada će morati da obelodane vezu - ispričao je tada izvor pomenutog magazina.

Međutim, Rozga je đ našla novog momka o kojem i dalje ne želi da priča javno.

- Partner je neko ko treba da vaš život upotpuni i da tu sreću delite i zajedno je stvarate ali svakako da nisam mišljenja da osoba može biti srećna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisaće se. Ali ja više na to i ne obraćam paznju. Mogu vam reći da sam srećna - istakla je pevačica u novogodišnjem intervjuu za "Blic".

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading