IZNELI SU CRNE DŽAKOVE! Ana Bekuta u DEPRESIJI nakon Mrkine smrti, komšije otkrile sve: 15 DANA NIJE IZLAZILA IZ KUĆE!

Autor:

Zabava

21.01.2022

12:41

Ana Bekuta ne može da se oporavi nakon smrti svog životnog saputnika Milutina Mrkonjića.

IZNELI SU CRNE DŽAKOVE! Ana Bekuta u DEPRESIJI nakon Mrkine smrti, komšije otkrile sve: 15 DANA NIJE IZLAZILA IZ KUĆE!

instagram.com

Pevačica Ana Bekuta ne miri se sa gubitkom partnera Milutina Mrkonjića, a kako kažu komšije ona nakon smrti nije izlazila iz stana u kom su zajedno živeli.

- Nismo je viđali od sahrane kako izlazi iz stana. Unuci su joj donosili sve ono što joj je bilo potrebno, često su u rukama držali namirnice i kese iz prodavnice. Tek nakon nekih 15 dana smo je videli kako šeta u obližnjem parku. Delovalo je ispijeno, umorno, loše se osećala zdravstveno. Pogodila ju je smrt partnera sa kojim je bila najnasmejanija. Nikada je tako srećnu nismo viđali kao u periodu sa Milutinom. Smejala se na svakom koraku sa njim, stalno su se držali za ruke, Mrka je bio veliki džentlmen prema Ani, zbog toga je i razumemo zašto je uplakana i tužna konstantno - priča komšinica Mirjana za medije i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Videla sam pre neki dan kako je iz stana iznosila neke velike džakove. Nisam sigurna šta je bilo u njima. Spustila ih je zajedno sa unukom do ulaza zgrade i stavili su ih u gepek unukovog automobila. Džakovi su bili crne boje, tako da nisam sigurna šta je u njima bilo, moguće da je Milutinovu garderobu poklonila u humanitarne svrhe. Toliko mi je žao kada je vidim ubledelu, ucveljenu, šta je sve ta žena preživela, ali i dalje se dobro drži - poručuje komšinica, dok jedan Anin poznanik iz ulice tvrdi kako su brojne poznate ličnosti dolazile da je posete nakon Mrkine sahrane, ali da ona nije bila raspoložena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Ana je bila u izolaciji nakon Milutinove smrti. Viđao sam brojne kolege koje su ulazile u zgradu, ali isto tako se nisu puno zadržavali. Nakon pet minuta bi napuštali istu. Siguran sam da su videli u kakvom je stanju pa nisu hteli da je uznemiravaju dugo. Kome bi u takvim situacijama zaista bilo do društva? Apsolutno nikome - zaključuje komšija iz ulice za “Super TV“.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
~notar

21.01.2022 15:41

Po novom i partnerke stiču pravo na ostavinu (penziju imovinu)