BRAK IM SE RASPAO ZBOG SOFIJE ŠAŠIĆ? Tošić i Sonjina naslednica već mesecima u TAJNOJ VEZI, Karleuša sve saznala!

Autor:

Zabava

21.01.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala koji je izbio na Božič u domu Jelene Karleuše i Duška Tošića, otkriveno je i ko je uzrok njihovih problema.

BRAK IM SE RASPAO ZBOG SOFIJE ŠAŠIĆ? Tošić i Sonjina naslednica već mesecima u TAJNOJ VEZI, Karleuša sve saznala!

Foto: printscreen/instagram

Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić ovih dana je u žiži javnosti nakon što je procurila informacija da su ona i suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić u tajnoj vezi. Naime, ona i 15 godina stariji fudbaler mesecima kriju svoju romansu, ali nisu uspeli da je sakriju od Jelene.

- Sofija je od malih nogu navikla na lagodan život. Ona voli putovanja, brendiranu odeću, izlazi na popularna mesta i iako je veoma mlada, živi na visokoj nozi. Svi dosadašnji momci su joj bili situirani i pružali su joj život kakav želi - rekao je izvor za "Alo!", pa otkrio kako je došlo do emotivnog odnosa Duška i Sofije.

 

 

- Sofijina majka Sonja dugogodišnja je drugarica sa Duškovom ženom. Njih dvoje su se u nekoliko navrata zatekli u istom društvu i tada su se dopali jedno drugom. Naravno, Sofija je znala da je on oženjen, pa nije želela lako da se upusti u odnos s njim. Duško je 15 godina stariji, u braku je, ima dvoje dece… - kaže izvor i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

- Međutim, on joj je tvrdio da mu je brak na staklenim nogama, obasipao ju je pažnjom i ona je odlučila da mu pruži šansu. Oboje dosta putuju, tako da vezu održavaju najviše u inostranstvu, a tamo ne moraju da se kriju. Već nekoliko meseci su zajedno, njihovi najbliži prijatelji su upoznati sa celom situacijom i pomažu im da se što češće viđaju, a da ne izazovu sumnju. Najčešće su u jednom od njegovih stanova - međutim, za njihovu vezu saznala je i Jelena Karleuša:

 

 

- Njegova žena saznala je da su Duško i Sofija u šemi. Ona je odmah na Instagramu otpratila svoju bivšu drugaricu Sonju i prekinula svaki kontakt sa njom - zaključio je sagovornik.

Podsetimo, Duško nije prvi fudbaler sa kojim je Sofija bila. O vezi s Nemanjom Radonjićem dosta se pisalo, a nakon osam meseci, Sofija je odlučila da stavi tačku na njihovu ljubav.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Stojan

21.01.2022 08:15

Takvoj ne smeta ni sto je on u braku niti sto ima decu. Takvima je vazno samo da imaju dubok dzep. To je dok su mlade a posle kako god.

Odgovori 274 36
Sanja

21.01.2022 09:01

Jelenu,da varas sa ovom?!Uzas,kakvu su našao svalerku!

Odgovori 191 84
Sanja

22.01.2022 09:04

@Sanja - Što,pa bolja je od sataniste i sektašice . Sećaš se mladeža i njene p.... ? Sto da je ne vara ,ko je ona ?

Odgovori 57 55
logičar

21.01.2022 09:22

Jelena, a mladež?

Odgovori 99 70