PEVAČICA SE NAMERNO ZARAZILA KORONOM, PA UMRLA U MUKAMA! Njen sin očajan: Antivakseri su joj napunili glavu: SAMO JE LEGLA I UGUŠILA SE!

Autor: Republika

Svet

21.01.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Hana Horka (57) umrla je nakon što se namerno zarazila koronavirusom, verujući kako joj je to bolja opcija da se vrati normalnom životu, nego da se vakciniše.

PEVAČICA SE NAMERNO ZARAZILA KORONOM, PA UMRLA U MUKAMA! Njen sin očajan: Antivakseri su joj napunili glavu: SAMO JE LEGLA I UGUŠILA SE!

Foto: youtube.com/printscreen

Hana Horka umrla je od teških posledica koronavirusa

Nevakcinisana češka pevačica Hana Horka (57) namerno se zarazila koronavirusom kako bi nakon preležaavanja bolesti ponovo mogla da vodi "slobodan" život, ne sluteći da će je to dovesti do jezivog kraja, budući da je umrla u mukama, gušeći se u pokušaju da dođe do vazduha kada su joj pluća potpuno razorena opakom infekcijom.

Njen sin, Jan Rek, takođe muzičar sad krivi antivaksere za jezivu majčinu smrt, tvrdeći da su joj oni napunili glavu glupostima i netačnim informacijama. 

Tog jutra kada je umrla, Hana je bila dovoljno dobro da se obuče za šetnju, ali se ubrzo požalila da je bole leđa i otišla je da legne u svoju spavaću sobu.

- Za svega nekih 10 minuta, sve je bilo gotovo - rekao je Rek u intervjuu za BBC. 

- Ugušila se - objasnio je ukratko.

Horka je navodno verovala da će joj zaraza virusom pomoći da izbegne vakcinaciju. Naime, slavila je kada je otkrila da je zaražena.  

- Moja majka je umrla zbog argumenata utemeljenih na vašim rečima. Prezirem vas, vi ste smeće - napisao je Rek na Fejsbuku nakon majčine smrti, obraćajujući se antivakserima. 

Republika

Foto: Printscreen/linkedin.com

Jan Rek je takođe muzičar 

Horka, koja je bila pevačica češke folk grupe Asonance, ranije je s radošću na društvenim mrežama objavila da se zarazila koronom. Rekla je da je "srećna" jer će moći da dobije zdravstvenu propusnicu koja bi joj omogućila da posećuje mesta koja su zatvorena za one bez dokaza o vakcinaciji ili nedavnom oporavku od infekcije.

- Jako sam zadovoljna zbog toga što sam zaražena jer ću na taj način početi da živim slobodan život kao i svi drugi. Vratiću se u bioskope, ići na odmor, u saunu, u pozorište - napisala je ona na društvenim mrežama, a sličan komentar je objavila i samo dva dana pred smrt, navodeći da se izborila s virusom.

- Preživela sam... Bilo je intenzivno. Dakle, od sad se vraćam u pozorište, u saunu, na koncerte...Hitno moram otići na more - napisala je pre smrti. 

Iako njegova majka nije bila vakcinisana, Jan kaže kako se nije slagala ni sa jednom od mnogih teorija zavere o cepivima protiv KOVIDA-19.

- Njena filozofija više je odgovarala ideji da je bolje zaraziti se koronom, nego se vakcinisati. Nije, međutim, mislila da ćemo vakcinom dobiti mikročip ili nešto slično - rekao je.

Objasnio je da je njegova majka ostala u bliskom kontaktu s njim i njegovim ocem nakon što su se njih dvojica, koji su vakcinisali, zarazili KOVIDOM-19 tokom božićnih praznika, što je vrlo verovatno razlog zašto se zarazila i Hana Horka.

Inače, broj slučajeva koronavirusa u Češkoj je u sredu dostigao novi dnevni rekord s 28.469 prijavljenih slučajeva u populaciji od 10,7 miliona ljudi. Od početka pandemije, u zemlji je umrlo gotovo 37.000 ljudi. Prema poslednjim podacima, 63 odsto stanovništva u Češkoj je potpuno vakcinisano, što je ispod proseka EU. Oko 31 odsto primilo je buster dozu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tri Tacke

21.01.2022 08:06

Trebala je prvo da se vakciniše, pa tek onda da se zarazi - tada bi imala samo blaži oblik...

Seka

21.01.2022 09:26

Ne avetate ovakvim izjavama. Vakcina nema veze. Muz mi je vakcionisan sa trecom dozom i da doktori ne dadose sve od sebe da ga spasu nebi peziveo koliko je bilo kriticno.

Kimi

22.01.2022 07:17

Kakve vi gluposti pišete. Ko zna kakvog je zdravstvenog stanja bila. A ne krivite "vaksere" što propagiraju vakcinu od koje takođe veliki broj umire. Puno više ljudi umire od kafa je počela vakcinacija. Zbog zgrušavanja krvi.