PROFESORKA JE BILA LJUBOMORNA JER SAM ZARAĐIVALA VIŠE OD NJE: Zvezda devedesetih otkrila kakav joj je bio početak karijere!

Autor:

Zabava

18.01.2022

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anica Milenković, koju starije generacije pamte iz devedesetih godina kao devojčurka sa pesmom "Lančić", otvorila je dušu i ispričala neke nepoznate detalje sa početka karijere.

PROFESORKA JE BILA LJUBOMORNA JER SAM ZARAĐIVALA VIŠE OD NJE: Zvezda devedesetih otkrila kakav joj je bio početak karijere!

Foto: youtube.com/Grand Production

Anica Milenković je svoju karijeru pevačice narodne muzike započela krajem osamdesetih godina prošlog veka, a onda se povukla sa scene i preselila u Ameriku.

Anicu život nije mazio, dva puta se udavala, a njen sin Filip je rođen bez sluha.

- Filip je rođen bez sluha, zbog čega je morao da prođe komplikovan proces, koji je dao rezultate. Njegovo zdravstveno stanje je uticalo na moju odluku da ostanem u Americi. U vreme kada sam razmišljala da dođem u Srbiju, postojala je lista čekanja za ugradnju implantata i ceo proces je bio veoma dug, što ovde to nije slučaj. Kao roditelj sam želela da se Filip što pre operiše i počne da napreduje. Filip je sada dobro. Govori, sluša, čak se i svađa. Svaki roditelj koji ima dete sa bilo kojim invaliditetom dobro zna koliko je to bolno, teško, treba se boriti i ne odustajati čak i onda kada se napredak ne vidi - iskreno je ispričala Milenkovićeva za medije.

Anica je svoju karijeru započela sa samo 13 godina, pa je tako u isto vreme nastupala i išla u školu, a pre dosta godina je pevačica za "Sabor" ispričala koliko joj je ovo teško palo.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Anica Milenković

- Teško je bilo biti đak i pevač u isto vreme. Koliko sam tugovala, patila i plakala samo ja znam! Posle časova, moji vršnjaci su išli na seoske svetkovine i zabave, a ja sam žurila na koncerte, gostovanja na radio i TV-stanicama. Putovala sam, vraćala se kasno kući, bila hronično neispavana - pričala je ona.

- Nisam stizala da naučim nove lekcije, pa se dešavalo da me pojedini profesori zbog toga kore i pred celim razredom mi "očitaju" odobro predavanje. Jednom me je profesorka istorije pošteno izribala i izbacila sa časa. Dve nedelje nisam bila u školi zbog estradnih obaveza, a ona me je prozvala da odgovaram. Bila sam nespremna. Rekla je da škola i estrada ne idu zajedno, ali mislim da je bila i malo ljubomorna, jer sam ja u to vreme zarađivala više od nje.

- Ranije sam živela sa ocem i on je vodio računa o mojim poslovnim obavezama. Ali, morali smo da se raziđemo, jer su nam pogledi na budućnost različiti. Oboje smo bili novi u ovim vodama i mnogo smo lutali. Tata je više gledao trenutnu situaciju, a ja sam imala silne želje i planove za dalje. Kao otac, sigurno je želeo najbolje za svoje dete, ali... On je nedavno postao otac po drugi put. Moja polusestra Jelena ima pet godina i preslatka je. Svi kažu da liči na mene, a ja je iz milošte zovem moja maskota. Pojavila se u jednom mom spotu. Poslednje dve godine živim sa majkom i kao da smo se tokom tog vremena tek upoznale. Nikako da se napričamo! A sada je i za priču manje vremena, jer ima pune ruke posla. Naime, ona se opet udala, za divnog čika Dragčeta, koji ima sina, a on je nedavno postao otac tri medene devojčice. Trojke su sada glavne u kući! One traže mnogo pažnje i vremena. Sve ih volim kao rod najrođeniji i osećam ih kao svoju porodicu! Ali, po malo sam na trojke i ljubomorna. Ja sam u drugom planu, nikako da me ukućani saslušaju do kraja - priča pevačica, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Учитељица

18.01.2022 19:41

Данас би били пријављени центру за социјални рад. "Дивна" нека породица.