UMRLA POZNATA FOLK PEVAČICA: Njenu smrt potvrdio sin pa izneo ŠOKANTNE detalje!

Autor:

Zabava

18.01.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Češka folk pevačica Hana Horka, preminula je u 57. godini života nakon posledica korona virusa.

UMRLA POZNATA FOLK PEVAČICA: Njenu smrt potvrdio sin pa izneo ŠOKANTNE detalje!

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Hana Horka, češka folk pevačica, preminula je u nedelju nakon što je dobila Delta varijantu korona virusa u 57. godini, saopštio je njen sin Jak Rek.

Pevačica se dobrovoljno izložila virusu kada su njen muž i sin, koji su oboje vakcinisani, zarazili pre Božića, a "namerno" se zarazila ovim opakim virusom kako bi dobila zdravstvenu propusnicu koja bi joj omogućila da poseti saunu i pozorište, piše Espreso.

Dokaz o vakcinaciji ili nedavnoj infekciji potreban je za pristup kulturnim i sportskim objektima, kao i za putovanja i posetu barovima i restoranima u zemlji članicama EU.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Hana Horka

- Odlučila je da nastavi normalno da živi sa nama i više je volela da se zarazi nego da se vakciniše - rekao je njen sin, a samo dva dana pre smrti pevačica je napisala na društvenim mrežama:

- Preživela sam... Bilo je intenzivno. Dakle, sada će biti pozorište, sauna, koncert... i hitan odlazak na more - navela je ona.

Horka je izašla napolje da se prošeta, ali kada se vratila počela je da se žali na bolove u leđima i ubrzo je umrla gušeći se u krevetu, rekao je njen sin koji je okrivio lokalni pokret svih vakcina jer, kako kaže, isprali su mozak njegovoj majci.

- Znam tačno ko je uticao na nju... Tužno mi je što je verovala strancima više nego svojoj pravoj porodici. To nije bila samo potpuna dezinformacija, već i pogledi na prirodni imunitet i antitela stečena infekcijom - rekao je Rek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading