POMAGALA SAM KOLEGAMA TOKOM KORONE: Vera Matović progovorila o NOVCU na estradi, pa se dotakla svojih POROKA!

Autor:

Zabava

17.01.2022

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Matović je rešila da progovori o periodu korone, a onda se dotakla i svojih poroka.

POMAGALA SAM KOLEGAMA TOKOM KORONE: Vera Matović progovorila o NOVCU na estradi, pa se dotakla svojih POROKA!

Foto: youtube.com/ Grand Magazin Tv Grand

Vera Matović je već punih 50 godina na javnoj sceni a njenu karijeru, kako kaže ona, obeležili su rad, red i disciplina.

Iako već pune dve godine vodimo bitku sa pandemijom korona virusa, Vera kaže da se pevači uvek snađu za novac, i dodaje da joj je teško pala smrt mnogobrojnih prijatelja sa estrade.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vera Matović

- Godina za nama bio je jedan zaista težak period. Leto je, hvala bogu, proradilo, mogli smo da putujemo, da nastupamo, da radimo ono što umemo i volimo. Meni je teže što smo izgubili mnogo kolega, to mi je mnogo teže palo od finansijske krize. Za novac smo se mi uvek lako snalazili, neko je pozajmljvao, neko je nekog izdržavao i sve se to nekako nadoknadilo - priča pevačica i dodaje da su joj se tokom pandemije dosta kolega obratilo za finansijsku pomoć.

Republika

Foto: printscreen

Vera Matović

- Bilo je prijatelja i kolega kojima sam pomagala, ali zašto bi se svi samo meni javljali?! Ja živim normalno kao i svaki drugi moj kolega koji je preživljavao ovu koronu. Pa kako oni, tako sam i ja. Nemam ja baš neki basnoslovni novac pa da mogu tek tako šakom i kapom da ga dajem - kaže Vera.

Godina se već priča da je Vera jedna od najbogatijih pevačica na domaćoj estradi, a sada je rešila da stavi tačku na te navode.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vera Matović

- Ja sam ulagala u kuću, u neke druge stvari, ne idu u isto vreme i jare i pare. Ne mogu da ulažem u sve to i da ujedno imam i pare na gomili. To nigde nema - priča Vera i dodaje da nikada nije bila poročna:

- Nikakav porok nikada nisam imala u životu. Osobu koja je jaka ličnost kao što sam ja ne može niko da navuče ni na šta! Ja ne znam zašto me novinari i dan-danas zovu za intervju, ne kockam se, ne pijem, niti se drogiram, niti izgovaram neke ružne reči... Pitam se ponekad šta ću ja medijima. Ja sam jedna vesela žena. Čak i kada se dogodi nešto teško i tužno, ja nekako to pomerim u stranu i nastavim svoj život - završava Vera, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Seka

18.01.2022 00:30

Vera ne drami. Ako si pomagala kolegama, nemoras to javno da iznosis.