MAJA BEROVIĆ BROJI SITNO DO POROĐAJA: Pevačica BLISTA u trudnoći, a evo i koliko je izdvojila za NAJSREĆNIJI DAN! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović je ušla u deveti mesec trudnoće, pa je tako podelila sliku na kojoj je pokazala stomak, a možemo da vidimo da pevačica prosto sija u trudnoći.

MAJA BEROVIĆ BROJI SITNO DO POROĐAJA: Pevačica BLISTA u trudnoći, a evo i koliko je izdvojila za NAJSREĆNIJI DAN! (FOTO)

Foto: instagram.com

Maja Berović je dugo krila svoju trudnoću, a od kada je obelodanila da je u drugom stanju pevačica ne prestaje da oduševljava fanove sa svojim slikama.

Maja je ušla u 9-ti mesec, a očekujemo da će na početku februara doneti na svet dečaka.

 

 

Maja je nedavno istakla da planira da se porodi u privatnoj klinici u Austriji, gde će imati frizera, ali i sobu za meditaciju.

- Ona živi na relaciji Beograd-Grac, ali je trudnoću vodila u Austriji. Porođaj u ovoj klinici košta 7.000 evra, a u cenu ulaze i troškovi frizera, manikir i soba za meditaciju sa vođenim treningom pre i posle porođaja. Izgled klinike je zapanjujući, poput onih iz filmova, pa je sasvim sigurno da će Maja uživati u prvim danima sa sinom - priča izvor za Alo.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading