ZNAŠ LI DA SI TI SKUPLJI OD MENE? Poznati voditelj otkrio detalje razgovora sa pokojnim Šabanom!

Autor:

Zabava

16.01.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato TV lice Zoran Pejić Peja, pored posla oko svoje emsije, već godinama vodi programe na raznim veseljima širom zemlje, regiona i dijaspore.

ZNAŠ LI DA SI TI SKUPLJI OD MENE? Poznati voditelj otkrio detalje razgovora sa pokojnim Šabanom!

Foto: instagram.com/sabansaulic_official

Njegov šarm, smisao za humor i rečitost glavni su aduti kada je reč o ovoj vrsti posla i upravo zbog toga voditelj prednjači u odnosu na ostale po pitanju količine posla ali i zarade.

Peja otkriva da je među pripadnicima estrade zavladala velika kriza zbog pandemije virusa, međutim on je radio i zaradio te mu ne smeta što skoro dve godine sedi kod kuće i gleda televiziju, prenosi Grand magazin.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zoran Pejić Peja

 

- Trenutno je kriza ali može ovde da se radi. U Srbiji nisam imao par godina tezgu ili svadbu jer obično radim kada naši ljudi dođu ovde iz inostranstva da prave veselje. Ja radim ta velika veselja i veselja koja su na nivou i gde se ulaže mnogo novca - rekao je Peja.

Kako se o ceni njegovog rada spekuliše mnogo tokom godina, Peja otkriva i da li je tačno da nekada zaradi više novca od poznatih pevača koji se zadese na istom slavlju.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Šavan Šaulić

 

- Ne. Pokojni Šaban i ja smo sedeli i pričali jednom prilikom i on mi je rekao: ''Znaš li ti da si skuplji od mene?''. Ja mu kažem: ''Kako ja mogu biti skuplji, ti uzmeš 10.000 a ja neku siću''. Pa kaže on meni: ''Ti izađeš i pričaš pola sata sat i onda odeš da sediš 2, 3 sata, a ja pevam satima non-stop''. Tako da bio je u pravu, ako gledamo proporciju rada i zarade to je tako - objasnio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading