POČINJE SUĐENJE TURČINU KOJI JE UBIO ŠABANA ŠAULIĆA! Ročište zakazano, cela porodica ide u Nemačku: Goca očekuje MAKSIMALNU KAZNU!

Autor:

Zabava

13.01.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Skoro tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, čitav slučaj dobiće svoj sudski epilog i to upravo na krsnu slavu udovice kralja folka, Gordane.

POČINJE SUĐENJE TURČINU KOJI JE UBIO ŠABANA ŠAULIĆA! Ročište zakazano, cela porodica ide u Nemačku: Goca očekuje  MAKSIMALNU KAZNU!

Foto: ST/V. LUKIĆ/www.westfalen-blatt.de

Ročište na kome će po prvi put pred lice pravde biti izveden Turčin, Alsin Levent, zakazano je za 20. januar, upravo na Svetog Jovana.

Čitava porodica Šaulić će otići za Nemačku da bi prisustvovali suđenju koje već izaziva ogromno interesovanje u javnosti do te mere da je sud dobio rekordan broj prijava za akreditacije predstavnika nemačkih, ali i medija iz okolnih država.

Ovo će biti prvi put da će se porodica sresti licem u lice sa čovekom koji je usmrtio Šabana, a Gordana Šaulić je povodom svega ovoga izjavila:

Foto: printscreen/facebook

Šaban Šaulić

 

- Verujemo u sud u Nemačkoj i nadamo se maksimalnoj kazni, ali koliko god da bude osuđen, ništa ne može vratiti našeg supruga, oca i dedu Šabana niti umanjiti tugu i bol koje osećamo. Dve porodice su zavijene u crno i ostaju da žive sa tim doveka.

Za dvostruko ubistvo iz nehata, nanošenje telesne povrede iz nehata, kao i opasne radnje u saobraćaju, te vožnju bez vozačke dozvole, optužen je Nemac, turskih korena, rođen u Giterslou. Prema navodima Okružnog suda, on je priznao krivicu.

Podsetimo, Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić poginuli su 17. februara 2019. godine, nakon nastupa u Nemačkoj u noći pre tragedije. Spasilačke ekipe o nesreći su obaveštene u 6:50 časova ujutru. Do 9:30 časova put je bio neprohodan, pošto su vatrogasci dva sata četvoro povređenih ljudi izvlačili iz smrskanih kola.

Kako je kasnije ustanovljeno, Alsin Levent je na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, a bio je i pijan kada je u automobilu"mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha. Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h, na mestu gde je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

Komentari (0)

Loading