TOŠIĆEVA MAJKA BRANI SINA NASILNIKA: Briga je što je šamarao Karleušu! Sve zna, a opet KRIVI SNAJKU!

Autor:

Zabava

12.01.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka bivšeg fudbalera Duška Tošića Nikoleta Tošić brani sina-nasilnika i ne pokazuje ni trun saosećanja prema snajki Jeleni Karleuši, koja je na Božić prijavila muža policiji jer ju je pljunuo i ošamario pred decom i rodbinom.

TOŠIĆEVA MAJKA BRANI SINA NASILNIKA: Briga je što je šamarao Karleušu! Sve zna, a opet KRIVI SNAJKU!

Foto: ST/V. LUKIĆ/Instagram.com

Duškova majka progovorila je za Srpski telegraf tvrdeći da nije tačno da je njen naslednik siledžija iako je, kako kaže, upućena u sve.

Naša ekipa zatekla je Nikoletu dok je hranila stoku u dvorištu porodične kuće u selu Orlovat, a kada nas je ugledala, nije mogla, a da ne prokomentariše porodični skandal, kao i zabranu prilaska koju je Tošić dobio na 30 dana odlukom suda jer je ovo očigledno videla kao priliku da okrivi snajku i opravda sina.

- Čujem šta se sve piše i verujte mi da mi, kao majci, nije prijatno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije tačno. Novine, naravno, imaju pravo da pišu, tu ništa ne mogu - rekla je Nikoleta, koja se sve vreme držala na strani svog Duška uprkos tome što sve ukazuje na to da jeste bio nasilan prema Karleuši s obzirom na to da mu je izrečena i hitna mera zabrane prilaska.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Majka Duška Tošića

Kada smo njegovu majku pitali kako bi se ona osećala da je neki muškarac pljune ili ošamari, Nikoleta se okrenula, uz reči da ne bi da priča na pomenutu temu.

- Ne znam kako bih reagovala da me muškarac udari. Neću ništa da komentarišem i zato nemojte da me pitate. Ni druge to ne treba da zanima, mislim na komšije - kratko je odgovorila, pa nastavila da hrani životinje.

Dok smo se približavali Tošićevom porodičnom domu, Nikoletu smo zatekli u kući preko puta, koju je Duško godinama gradio i konačno završio. Komšije su nam rekle da je i ta kuća skroz sređena, ali da bivši fudbaler retko dolazi u Orlovat, pa njegova majka vodi računa o placu.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Majka Duška Tošića

- Nikoleta sređuje obe kuće. Ona je vredna žena, Duško slabo dolazi. Ranije je više dolazio, sad verovatno ne može zbog obaveza. Što se tiče tog skandala s Jelenom, ne bih ja da se uplićem. To je njihova stvar. Mi smo komšije, što bi nas to trebalo da zanima. To je njihova stvar, ni Nikoleta o tome ne priča s nama ni mi ne pitamo. Duška znamo odmalena, bio je uvek fino i vaspitano dete, takvog ga pamtimo - kratko je prokomentarisao meštanin koji nije hteo da mu objavljujemo ime.

 

Foto: Instagam/karleusastar

 

 

Sprema se razvod JK i Tošića?

 

Pošto se u porodičnom domu Jelene i Duška pre dve godine takođe desilo nasilje u porodici, sada je po hitnom postupku uključen i centar za socijalni rad.

- Tužilaštvo je detaljno pristupilo slučaju, postupak je u toku, a u sve je uključena i socijalna služba. Vrše se provere nadležnih institucija. Pošto se u porodičnom domu Jelene Karleuše i Duška Tošića pre dve godine desilo nasilje u porodici, sada je po hitnom postupku uključen i centar za socijalni rad. On procenjuje odnose između supružnika i donosi sud. Takođe, centar za socijalni rad donosi zaključak o tome kakvi su uopšte odnosi u njihovoj porodici. Naravno, ukoliko bude pokrenut brakorazvodni postupak, biće obavljen i razgovor s decom, to jest, njihove ćerke Nika i Atina biće uključene u sve.

 

Foto: Instagam/karleusastar

 

 

Duško lagao da je samo povisio ton

 

Tošić je u policiji navodno ispričao da mu je supruga Jelena "smestila aferu" da bi mu napakostila jer im je brak već duže vreme u krizi.

- Ponavljao je da nikada nije bio nasilan, kao i da nikada u životu nije digao ruku na svoju ženu. Rekao je da je tačno da su se posvađali za ručkom, ali je negirao da je došlo do fizičkog obračuna. Kleo se da je samo povisio ton na pevačicu, a da ga je ona iz osvete prijavila policiji jer već dugo nisu u dobrim odnosima - ispričao je nedavno za medije izvor iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Sllavica

12.01.2022 20:54

Njihove ćerke su bile svedoci, ako on laže, to gore za njega.

Odgovori 18 3
Milica

12.01.2022 20:56

A i Vi novinari srama nemate, staru majku uznemiravate.

Odgovori 63 2
Slavko

13.01.2022 07:24

Šta on traži sa ovom nemoralnom švalerkom? Varala ga na sve strane. Vredjala ga pred svima.

Odgovori 26 3
Ljilja

13.01.2022 18:44

Od toliko novca koje zaraduje majci nije mogao uvesti grejanje nego se ovako pati .