DUŠKO TVRDI DA JE SAMO POVISIO TON, A NE DA JE UDARIO KARLEUŠU: Ovo su detalji izjave Tošića u policiji, SVE MU SMEŠTA?!

Autor:

Zabava

11.01.2022

10:31

Fudbaler Duško Tošić navodno je ispičao da mu supruga Jelena Karleuša "smešta aferu".

DUŠKO TVRDI DA JE SAMO POVISIO TON, A NE DA JE UDARIO KARLEUŠU: Ovo su detalji izjave Tošića u policiji, SVE MU SMEŠTA?!

Instagam/karleusastar

Duško Tošić i Jelena Karleuša

Duško Tošić, koga je supruga Jelena Kaleuša prijavila za nasilje u porodici, u policiji je navodno ispričao da mu supruga "smešta aferu" kako bi mu napakostila jer im je brak navodno u krizi.

- Ponavljao je da nikada nije bio nasilan, kao i da nikada u životu nije digao ruku na svoju ženu. Rekao je da je tačno da su se posvađali za ručkom, ali je negirao da je došlo do fizičkog obračuna. Kleo se da je samo povisio ton na pevačicu, a da ga je ona iz osvete prijavila policiji jer već dugo nisu u dobrim odnosima - ispričao je navodno izvor iz policije za "Informer".

Instagam/karleusastar

Duško Tošić i Jelena Karleuša

- Moje ime, lik i delo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim delima. Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran da se obratim na ovaj način. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, gde god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vetar koji je usmeren protiv mene - napisao je Tošić na Instagramu.

Podsetimo, Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i dva puta udario u lice. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski venac, gde je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

Komentari (0)

Loading