ZNA KOME IDEM PA ME ISPRATIO PESMOM: Danijela Dvornik se EMOTIVNIM rečima prisetila pokojnog supruga! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.01.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udovica pevača Dina Dvornika, Danijela Dvornik podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram težak trenutak sa aerodroma.

ZNA KOME IDEM PA ME ISPRATIO PESMOM: Danijela Dvornik se EMOTIVNIM rečima prisetila pokojnog supruga! (FOTO)

Foto: Facebook.com

Danijela Dvornik, udovica pevača Dina Dvornika, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju sa aerodroma u Splitu, a reči koje je napisala razaruju dušu.

Danijela je čekala let za Pulu kako bi posetila ćerku Elu, zeta Čarlsa i unučiće Balie Di i Lumi Wren, a onda je na zvučnicima krenula pesma njenog pokojnog supruga.

 

 

- Sedim na aerodromu i ispraća me Dinova pesma “Ja bih preživio” iz zvučnika. Skoro uvek mi je tako… U dućanu, restoranu, kafiću… Valjda zna da idem u posetu Eli i ostaloj ekipi. Divno je što ima avion iz Splita za Pulu i što ću za sat vremena premostiti put od nekih šest sati automobilom. Balie me već nekoliko puta zvala u iščekivanju kad ću doći. Danas baka ide po njih u vrtić. Baš mi fale - napisala je Danijela ispod slike.

Podsetimo, legendarni pevač Dino je preminuo 7. septembra 2008. godine u svom stanu od predoziranja, i to samo dve nedelje nakon što je proslavio svoj 44. rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading