NJENA BOLEST JE I MOJA! Marko Bulat otvorio dušu, pa otkrio u kakvom je stanju njegova supruga!

Autor:

Zabava

11.01.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Marka Bulata, Marija boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije, a pevač joj je u teškim trenucima najveća podrška.

NJENA BOLEST JE I MOJA! Marko Bulat otvorio dušu, pa otkrio u kakvom je stanju njegova supruga!

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Popularni pevač Marko Bulat osvrnuo se na sliku koju je nedavno objavio na svom instagram profilu i na reči podrške koje je uputio svojoj ženi.

- Moja Marija voli da piše, ona piše u prozi, piše u rimi. I napisao sam taj tekst. Ta fotografija koju sam objavio je u novinama i ona je zapravo pre sedam godina. Tada je bila u dnevnoj bolnici i primala je gvožđe koje joj se primilo tek kada sam ja došao. Njeno zdravstveno stanje usled sedam godina hronične anemije, možete misliti šta sve to proizilazi i šta se javlja, koje sve nuspojave - istakao je Marko i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Marko Bulat

 

- Njeno zdravstveno stanje je takvo kakvo jeste i imamo neke borbe i ja sam kao podršku njoj objavio to. Ne može da bude srećan čovek pored bolesne žene. Njena bolest je i moja bolest. Kroz njenu borbu ja pokušavam da učim i vidim šta se to dešava. Pratim promene, pratim faze. Učim se strpljenju, vidim da njeni bolovi prolaze i tu sam, uz nju - rekao je Marko Bulat u jutarnjem programu Kurir televizije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

11.01.2022 14:20

Sada se pravi naivan, kao da nije znao da je heroin štetan.