UŽAS! Olju Crnogorac PRATIO NEPOZNATI muškarac: BIO JE U ZATVORU TRI GODINE, PARANOJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.01.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Crnogorac doživela je neprijatnost kada ju je nepoznati muškarac pratio.

UŽAS! Olju Crnogorac PRATIO NEPOZNATI muškarac: BIO JE U ZATVORU TRI GODINE, PARANOJA! (FOTO)

Foto: instagram.com/OljaCrnogorac

Olja Crnogorac šokirala je sve kada je na svom Tviter nalogu objavila da je doživela neprijatnost kada ju je nepoznati čovek pratio.

Olja je objavila snimke i fotografije ovog čoveka, koji mirno sedi u automobilu dok ga snimaju.

- Parkirala auto ispred kuće. Ušla u kuću. On parkirao kuća do moje. Brat izlazi sa drugim autom. Moj “pratilac” garantovano permutuje da sam ja u kolima i kreće da prati mog brata. Brat to shvata tek na Nbg izleće iz kola posle dva kruga na kružnom toku - piše Olja koja objavljuje i fotografije muškarca.

- Čovek koji me je pratio sinoc je V.Z. zvani M..., suspendovani policajac koji je bio u zatvoru 3 god. Pozvana je interventna i priveden je. Do roditeljeske kuće me je pratio, posedovao motorolu kojom je očigledno nešto nekome javljao.

Republika

Foto: twitter/oljacrnogorac

Čovek koji je pratio Olju Crnogorac

-Molim svakoga ko zna bilo šta o ovome čoveku da mi javi. Sad kad vraćam film shvatam da mi je danima neko sedeo ispred stana u kolima, posmatrao, šta god - napisala je Olja koja moli za svaku informaciju.

- Ozbiljno se zapitaš kad treba da izađes na ulicu, okrećeš se toliko da bi mogla da iščašiš vrat, svako lice je preteće i mota ti se po glavi ko bi mogao šta nažao da ti uradi, paranoja u 6. brzini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miloš

05.01.2022 06:56

AU , PA TO JE STRASNO...STRASNA VEST ZA NAS ... ;)