TOMA ZDRAVKOVIĆ IMAO JE ČETIRI BRAKA I DVOJE DECE! Ovo su sin i ćerka legendarnog pevača: MNOGE STVARI SMO VIDELI!

Autor:

Zabava

04.01.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Zdravković imao je četiri braka, a dvoje dece, sina Aleksandra i ćerku Žaklinu.

TOMA ZDRAVKOVIĆ IMAO JE ČETIRI BRAKA I DVOJE DECE! Ovo su sin i ćerka legendarnog pevača: MNOGE STVARI SMO VIDELI!

Foto: youtube.com/printscreen

Legendarnog pevača Tomu Zdravkovića mnogi ne zaboravljaju i rado slušaju njegove pesme, a interesovanje o njegovom životu je poraslo nakon prikazivanja filma.

Toma je iza sebe ostavio dvoje dece, ćerku Žaklinu i sina Aleksandra. Ženio se četiri puta, a ćerku je dobio iz braka sa Olgicom sa kojom se venčao 1963.godine. Žaklina živi u Holandiji sa svojom porodicom. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Žaklina Zdravković

- Živela sam jedan period mog života, kratak, sa njim i kad je umro, bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepa osećanja - svojevremeno je ispričala Žaklina.

Sa Gordanom Zdravković, Toma ima sina Aleksandra, koji danas živi u Torontu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandar Zdravković

- Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i za druge ljude i šta je ostavio iza sebe. Tek sa svojih 16-17 godina, kada sam počeo da se zaljubljujem, počeo sam da shvatam njegove pesme. Umesto u park nekad sam sa njim išao u kazino. Video sam mnoge stvari mnogo mlad. Nisam ni znao šta se dešava oko mene - rekao je jednom prilikom Aleksandar, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO