BOLI ME ŠTO NE MOGU DA ZAGRLIM TATU: Anastasija Ražnatović progovorila o OCU, a onda se dotakla i SVADBE!

Autor:

Zabava

01.01.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović sumirala je 2021. godinu, a onda je otkrila i čemu se u 2022. godini.

BOLI ME ŠTO NE MOGU DA ZAGRLIM TATU: Anastasija Ražnatović progovorila o OCU, a onda se dotakla i SVADBE!

Foto: ST/Petar Divac

Anastasija Ražnatović je među poznatijim mlađim zvezdama, a sada je rešila da prizna koje želje ima za 2022. godinu i da li će zvanično stati na ludi kamen sa dečkom Đorđem Kulićem.

Na pitanje kakva joj je bila pretodna godina i po čemu će je pamtiti pevačica se osvrnula na karijeru ali i na dečka Đoleta.

 

 

- Bila mi je super, kad sve sagledam, kada se izopštim, pa gledam stvari "odozgo". Sa partnerom sam napravila taj veći korak, uselili smo se zajedno... Uzeli smo stan koji je savršen, kakav sam oduvek želela da imam. Snimila sam dve super pesme koje su odlično prošle, zbog čega sam prezadovoljna... Putovala sam, provodila vreme sa voljenim ljudima. Celokupno, bilo mi je baš dobro ove godine! - rekla je Anastasija, a onda je progovorila i u kakvom je odnosu sa dečkom.

 

 

- Ništa se nije promenilo, pošto smo konstantno zajedno, otkad se zvanično nismo uselili... Ja sam konstantno bila kod njega u Novom Sadu, on je stalno dolazio u Beograd... Ustvari, letos smo počeli da živimo zajedno, iznajmili smo stan pre nego što je naš bio gotov. Letos smo više u Beogradu bili, pa smo odlučili da iznajmimo stan, jer dosta nam je ljudi bilo u kući, pa da ne pravimo gužvu, a i da budemo sami - priča pevačica za Pink.rs.

Pevačica je progovorila i o mogućoj svadbi koja će se desiti 2022. godine.

 

 

- Ne znam... Više puta sam rekla da nam je lepo ovako kako nam je sada, uopšte ne žurimo ni sa čim. Imam 23 godine, stvarno nigde ne žurim, nije mi poslednji voz, kako bi žene rekle (smeh). Lepo nam je stvarno sada ovako. Naravno, ako dođe do toga, biće lepo, biće super, ali nemamo potrebu da žurimo sa tim stvarima.

Upitali smo Anastasiju da li joj fali njen otac Arkan Ražnatović u prazničim momentima.

 

 

- Ne sećam se da mi je to bilo baš na pameti, jer ta praznična euforija zamaskira malo tu bol, tu setu. Mama i tetka su se trudile da nam to nadomeste koliko je u njihovoj moći i u tome su i uspele. Novogodišnji praznici su mi baš ostali u lepom sećanju, nijednu ružno osećanje nikada nisam osetila, uvek je bilo prelepo. Uglavnom su me te sitnice, ti trenuci najviše boleli - tada mi je falio, u nekim mojim trenucima kada sam pomišljala kako bi bilo dobro da sad mogu da ga zagrlim, pitam za savet, tražim pomoć, zaštitu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading