STANIJA, ŠOPIĆKA, DRAGANA MITAR, ANJA I CVELE, RADULOVIĆI, VAM ŽELE SREĆNU NOVU 2022! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.12.2021

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon još jedne teške borbe sa pandemijom, poznati su odlučili da čestitaju praznike čitaocima Srpskog telegrafa i Republika.rs.

STANIJA, ŠOPIĆKA, DRAGANA MITAR, ANJA I CVELE, RADULOVIĆI, VAM ŽELE SREĆNU NOVU 2022! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, P. Divac, D. Kadic

2021. godina nam je na izmaku, a ove godine smo imali prilike da čujemo i vidimo lepe stvari od naših estradnih umetnika.

Svaki od njih nas je poveo na njihovu malu avanturu, a sada je došao red da malim gestom pošalju zahvalnicu. Oni su odlučili da čitaocima Srpskog Telegrafa I Republika.rs požele Srećnu Novu godinu, a evo i šta su rekli.

Mirče i Ana RadulovićSvim čitaocima Srpskog Telegrafa i portala Republika želimo srećnu i uspešnu 2022. godinu. Budite srećni i nasmejani, volite nekoga i neka neko voli vas.

 

 

Anja i Cvele: Za čitaoce Republike.rs i gledaoce Srpskog telegrafa jedan veliki pozdrav od nas i sva sreća u sledećoj 2022. godini  da budete svi živi i zdravi i da redovno čitate i gledate Republiku i Srpski telegraf.

Republika

Foto: ST/ Petar Divac

Anja i Cvele

Dragana Mitar: Čitaocima portala Republika.rs i Srpskog telegrafa želela bih da poželim u 2022. godini puno sreće, zdravlja, uspeha. Volite se jer mislim da kad imamo mnogo ljubavi, da je ljubav pokretač svega i da od ljubavi dolaze i ostale druge stvari tako da samo ljubav, ljubav i što više LJUBAVI.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragana Mitar

Ivana Šopić: Svim čitaocima portala Republika.rs i Srpskog telegrafa naravno želim Srećnu Novu godinu, novogodišnje praznike i Božićne praznike i da uživate zajedno sa sa svojim najmilijma u ovoj prazničnoj čaroliji i euforiji i naravno nove pobede u sledećoj godini.

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Šopić

Stanija Dobrojević: Srpski telegraf i Republika.rs srećno božićni i novogodišnji praznici. Ljubim vas. 

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading