TIJANA EM PROGOVORILA O NAJVEĆEM GUBITKU: Pevačica OTKRILA novogodišnju želju, a evo šta je rekla za DEČKA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.12.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki novogodišnji intervju Tijane Milentijević za Republika.rs. portal. Poznata pevačica otkriva svoje planove za sledeću godinu, a progovorila je i o ljubavi.

TIJANA EM PROGOVORILA O NAJVEĆEM GUBITKU: Pevačica OTKRILA novogodišnju želju, a evo šta je rekla za DEČKA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Sharan Concept TV

Tijana Em poznatija kao "Žena od sultana" privukla je pažnju kada je izbacila svoj prvi singl, a od tada ne izbija iz medija. 

Tijana je rešila pred našim kamerama da sumira utiske o 2021. godini, ali i da ispriča o daljim planovima koje je pevačica sebi odredila, a pre svega je ispričala da li joj nedostaju putovanja i kako se drži u doba pandemije.

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Tijana Em

- Imala sam koronu dva puta ali je bio lakši oblik. Fali mi da se opustim, da ne razmišljam o merama, da skinemo maske. Ne nedostaju mi putovanja jer sam zbog posla stalno negde - započinje Tijana priču pa dodaje:

- 2021. za mene je bila i tužna i srećna. Izgubila sam baku i deku, dok sa druge strane otvorila mi je mnoga vrata što se tiče karijere. Izašla je druga pesma, američka turneja... i još mnogo toga - rekla je Tijana.

Republika

Foto: instagram.com/tijanamilentijevic.official/

Tijana Milentijević

Pevačica je na pitanje šta je naučila o sebi i drugima odgovorila kratko i jasno.

- Pa definitivno sam naučila da poštujem i cenim vreme sa porodicom i prijateljima.

Upitali smo pevačicu koje dalje planove ima za narednu godinu, ali i da nam otkrije bar dve želje sa njenog spiska za Deda Mraza.

Republika

Foto: Dušan Milenković

Tijana Milentijević

- Ima ih mnogo. Radimo na Šaranovom autorskom projektu Soba za plakanje, i mogu vam reći da će biti zaista odlična. Zatim tu je i nova pesma nastavak trilogije žena od sultana, ali i duet sa jednim starijim kolegom... biće tu svašta. Što se Deda Mraza tiče želim samo da smo svi zdravi, ostalo će biti lako.

Tijana je otkrila da joj se uvek pred novogodišnje praznike vrate uspomene iz detinjstva, a tako je rešila i da nam kaže koji joj je bio najgori doček, ali i da li se nada da će se ostvariti na ljubavnom planu naredne godine.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tijana Milentijević

- Uoči Nove Godine uvek mi se vrate uspomene iz detinjstva. Kićenje jelke, otvaranje paketića, sneg, porodica... Što se tiče dočeka, nemam jer u poslednjih ne znam koliko mi je svaki radni (smeh). I ko kaže da ja nisam našla ljubav u 2020?

VIDEO BONUS:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading