Sinanova ćerka nazvala Anabelu LOŠOM MAJKOM!

Autor:

Zabava

22.12.2017

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javne ličnosti sve češće osuđuju nemoralano ponašanje Lune Đogani u Zadruzi, kao i njenu majku Anabelu Atijas koja ju je tako vaspitala i podržava je u svemu što radi.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Anabela i Luna

Đulkica Amzić, ćerka Sinana Sakića, takođe smatra da je nenormalno Lunino ponašanje i Anabelino odobravanje svega ovoga. Naime, ona je činjenicu da se Anabela sa mnogim javnim ličnostima poput Rade Manojlović, Vuka Moba, repera Ša i Katarine Živković, posvađala zbog ovoga osudila, te se oglasila putem Fejsbuka.

- Draga moja, ljutiš se na sve i na svakoga. Pri tom, nijedan ispravan korak nisi napravila. Taman kada sam pomislila sad će ima šansu, ti dokažeš koliko si loša majka. Dobra majka nije ona koja tera svoje dete na zlo. Dobra majka uči dete šta znači biti dobar čovek, šta znači biti dobra devojka koja postuje tuđi brak. Ne prilazi oženjen muškarac dobroj i vaspitanoj devojci jer ne može ni blizu prići. Zna se kakvim devojkama se prilazi i koliko dugo traje takav brak ili veza. Deca se uče moralnim vrednostima dok su mala - napisala je Sinanova ćerka na Fejsbuku, a potom dodala:

 

 

- Ovde mamu kritikujem, ne dete. Kada si ušla u "Zadrugu" detetu, trebalo je da objasniš da se tvoje kolege ne pljuju, pogotovo ne one koji su uspešnije i koji su napravili svojim radom i trudom. Da se tuđa po zakonu supruga treba poštovati. Ne treba je omalovažavati... A to i ti ne znaš, kako bi mogla nju naučiti - napisala je Đulkica Amzić, a njen status izazvao je oprečne reakcije korisnika Fejsbuka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading