SEVERINA JE SKLOPILA PAKT SA ĐAVOLOM, POROK JE UZEO MAHA: Zbog druženja sa nečastivim, pevačica izgubila kompas! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.12.2021

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina tokom 2021. godine imala je niz skandala, zbog čega ju je čitava nacija osudila, a sada otkrivamo šta se krija iza svega.

SEVERINA JE SKLOPILA PAKT SA ĐAVOLOM, POROK JE UZEO MAHA: Zbog druženja sa nečastivim, pevačica izgubila kompas! (VIDEO)

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Pevačica Severina Kojić još pre razvoda od Igora Kojića imala je javne ispade, koji su se merili sa onim blamovima koje niko nije mogao ni da zamisli da će ona uraditi, a tek nakon što je prekinula bračnu ,,idilu" sa mlađanim Kojićem potpuno je postala razuzdana. Po razvodu, Severina je počela sve češće i češće da se pojavljuje u javnosti sa Filipom Miletićem, sa kojim je išla i na zajednička putovanja. 

 

 

Kako je pevačica imala dosta ispada, želeli su da proverimo šta je njoj zapisano u numerologiji, pa nam je Ivka numerolog otkrila šok detalje o hrvatskoj pevačici. 

- Videla sam novog tipa, posle je isplivalo da je to to. Što se tiče nje same, kao neko ko živi u Srbiji, ja poštujem sve, a svoju volim, jako zameram to što je izjavila šta je izjavila. Ja kako god neko gledao na to, kao numorelog, podržavam Milana Popovića, zato što, meni je žao što, ali podržavam to. Njoj se dogodio klik u glavi, ja nju kao pevača volim, mislim da je malo popustila sa živcima, kad kažem poročna, ali nije najgore, može da budu tablete za smirenje, ja joj želim da se vrati što pre, ne kod nas, nego sebi i to je to. Ja ne bih imala da dodam kao pevač. Čula sam da je posećivala baba gatare, to je to, kada neko ima porok, nije to samo droga, alkohol, i to ako je radila, ja to ne vidim, ali i to je porok, druženje sa nečastivim silama, ona je potpisala pakt sa đavolom. Zaista je tako! - govori Ivka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading