IMA LI ŠTA LEPŠE OD SARME, PRAKTIKUJEM NAŠA JELA: Poznata pevačica otkrila kako ZADOVOLJI muža, sa 100 komada ga dovede do ludila! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.12.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Jevtić otkrila je kako očas posla oraspoloži svog supruga Acu Ilića, a recept će se svideti mnogim ženama.

IMA LI ŠTA LEPŠE OD SARME, PRAKTIKUJEM NAŠA JELA: Poznata pevačica otkrila kako ZADOVOLJI muža, sa 100 komada ga dovede do ludila! (VIDEO)

Foto: printscreen

Pevačica Biljana Jevtić u velikog novogodišnjem intervjuu otkrila je kako će provesti praznike. Međutim, nije krila da će se ove godine sve promeniti, a odmah na početku razgovora podelila je sa nama utiske kako će sa suprugom provesti doček Nove godine. Nakon drame u porodici zbog zdravlja supruga Ace Ilića, pevačica je se odlučila za mirniji doček. 

- Za Božić, uglavnom, ovo je bio izuzetak, hteli smo da izađemo iz kuće, bili smo pasivni, ali Božić smo kod kuće, Nova godina se radi, jedemo, malo se popije, i tako, klasika, sarma, pečenje, šta sve mora, moj muž je hedonista, da bude šarenoliko i da bude puno na stolu. To su ono, ja praktikujem naša jela, ima li išta lepše nego saviti sarmu, meni je to užitam, ja za sat vremena smotam 100 komada. 

Republika

Foto: Republika.rs

Biljana Jevtić

 

Odmah potom smo je upitali koje su novogodišnje želje za sledeću 2022. godinu. 

- Ja ništa ne crtam, ne volim unapred ono, poželuću svim vašim čitaocima i gledaocima da uđemo u Novu godinu da budemo zdravi, da ovo zlo nestane, ja kažem da se pojavi svetlo na kraju tunela, da nastavimo gde smo stali, ovo je preživljavanje, meni fali kontakt, mi jesmo radili, ono leto kada je bilo, ali nije to taj kontakt sa publikom, ljudi se plaše, ali mi fali kontakt sa publikom. Želim da mi sin završi fakultet.

 

 

Potom se Biljana prisetila ranijih godina koje je provodila sa suprugom, pa je otkrila sve o njihovoj ljubavi. 

- On je imao sreću da je služio vojsku u Nišu, a ja sam odatle, pa onda dođu po njega, tast, moji, nije se on namučio, ali ima tih anegdota. Ja sam u to vreme mnogo radila, tada sam snimila prvu ploču, dosta sam putovala, e sad, kako da se čujemo, u to vreme su bili fiksi, onda je on ušao u kasarnu, onda je telefonirao i sad ja kako dođem, ja pola mog honorara otplatim u tome što je on mene zvao, ali dobro, to je ljubav, nije mi žao! Sve u svemu jeste se isplatilo čekati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading