DUGO SKRIVANA TAJNA BEKIJA BEKIĆA: Ceo život je krio ISTINU od javnosti, sada je sve jasno! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.12.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika ga je upoznala osamdesetih godina kao Bekija Bekića, a on je od javnosti dugo skrivao tajnu koja je isplivala na videlo.

DUGO SKRIVANA TAJNA BEKIJA BEKIĆA: Ceo život je krio ISTINU od javnosti, sada je sve jasno! (FOTO)

Foto: youtube.com

Detalj o životu pevača Bekija Bekića mnoge ne znaju, a sada je otkriven. Naime, Beki je među svojim kolegama poznat kao vrsni pevač koji svojim glasom uvek napravi dobru atmosferu, mada se o njegovom životu malo što šta zna. Uspeo je da svoj život sakrije od očiju javnosti, ali jedan detalj nije. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Beki Bekić

 

Naime, javnost i publika Bekija zna po imenu i prezimenu kojim se predstavio svima, a to je Beki Bekić. Međutim, to nije njegovo pravo ime i prezime, naime, on se zove i prezime Behulj Behuljili

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Beki Bekić u emisiji

 

Inače, Beki se osamdesetih godina pojavio sa specifičnom bojom u glasu, kojim je osvojio srca publike širom regiona. Osmeh koji krasi njegovo lice je ujedno i njegov zaštitni znak. Mada se poslednjih godina Beki povukao sa estrade, odlučio je da stavi tačku na pojavljivanja, bez preke potrebe, uživa u porodičnom životu, kao i u slavi njegovih starih hitova, bez kojih ne može da prođe nijedan ludi provod. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
SNEŽANA

29.12.2021 00:09

Beki nije ništa skrivao,samo je na početku karijere po savetu nekih ljudi iz muzičkog sveta skratio svoje ime i prezime.I nije Behljulji nego Behljuljevic ..Njegov pokojni otac svojevremeno 80tih god..nije hteo da pristane na pritisak šiptara da promeni u Behljulji i ostalo je Behljuljevic.Posto sam Gusinjska snajka znam da su bili i ostali jedna divna i čestita porodica..

Aca

29.12.2021 05:09

On se ne zove Behulj Behuljili, već Behljulj Behljulji.