RIJALITI UČESNICA SE POTRESNIM REČIMA OPROSTILA OD BRATA: Oprosti mi ako POKLEKNEM, ne mogu više SAMA!

Autor:

Zabava

27.12.2021

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tatjana Jovančević je imala jako težak život, a tragedije joj se samo nižu.

RIJALITI UČESNICA SE POTRESNIM REČIMA OPROSTILA OD BRATA: Oprosti mi ako POKLEKNEM, ne mogu više SAMA!

Foto: youtube.com/ Portal Informer

Tatjana Jovančević

Bivša rijaliti učesnica ,,Velikog brataTatjana Tanja Jovančević prošla je kroz tragičan i traumatičan period u životu, kada su joj doktori saopštili da moraju da joj amputiraju nogu, a dodatno joj je sreća okrenula leđa kada su joj ove godine odstranili dojku zbog kancera.

Tatjana je sada podelila na Fejsbuku potresan status upućen njenom pokojnom bratu, kako prenosi Informer. Bivša rijaliti zvezda  se opet bori sa opakom bolešću, a u pitanju je rak dojke. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Pustь govorяt

Tatjana Jovančević

- Brate moj jedini najrođeniji, danas je dan kada si otišao zauvek, prokleti 27. decembar. Ostala je poneka stara fotografija, sećanja, tvoj duh koji je tu oko mene. Moja ljubav koju nosim u sebi za tebe. Znaš brate moj, ja se opet borim protiv ove sotone raka, ali znam šta bi mi ti rekao. Budi jaka, bori se, ti moraš da živiš. Obećavam ti Brate moj za tebe živim i borim se! Ponekad pomislim: “Ma dići ću ruke od svega i odoh kod kod tebe, bake, ujke”. Ali ne, vi to sigurno ne želite i zato mi oprosti ako pokleknem. Ne mogu više sama ,nema vas ,nema tebe. Drugi ljudi koje ne znam stali su uz mene i pružili mi ruku da ustanem i pobedim. Hvala im....Ali...Znaš.. Mrzim Novu godinu i Deda Mraza...Ali ako imam pravo na neku želju u ponoć, na dan kada su tebe spustili u zemlju 31.12 .1999 poželeću samo jedno. Znam ne mogu te vratiti, ali mogu zamoliti da ja živim,da ponovo pobedim i da ti živiš kroz mene.... Voli te tvoja seka! Najviše. Nedostaješ mi i molim te ne daj mi da se predam! - napisala je Tatjana, prenosi Kurir.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading