OTKRIVENO KO JE ELENA IZ MIHAJLOVOG ROMANA: Podignuta prava BURA na estradi, u pitanju je POZNATA VODITELJKA!

Autor:

Zabava

27.12.2021

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Maksimović podigao je pravu prašinu u svetu poznatih nakon što je objavio knjigu "Mnoga lica Marije Magdalene".

OTKRIVENO KO JE ELENA IZ MIHAJLOVOG ROMANA: Podignuta prava BURA na estradi, u pitanju je POZNATA VODITELJKA!

Foto: ST/P.Divac

Mihajlo Maksimović, balkanski makro estradni makro bio je uhapšen u februaru 2019. godine zbog sumnji da su pr*stitutke iz njegove sveske poznate pevačice i starlete, koje često viđamo u rijaliti takmičenjima i na TV ekranima.

 

 

Mihajlo je sada napisao knjigu pod nazivom "Mnoga lica Marije Magdalene", a bura koja se dogodila nakon izlaska ove knjige i dalje ne jenjava, iako najpoznatiji makro u njoj nije otkrio ni jedno jedino ime.

 

 

Sada se ispostavlja da je Elena iz njegovog romana je zapravo najpoznatija voditeljka s nacionalne televizije. Atraktivna crnka, koja je u knjizi predstavljena "pametnica" jer je završila dva fakulteta i perfektno govori tri ili četiri jezika, radila je kao prostitutka i pre nego što je njega upoznala. Kako porodica i prijatelji ne bi posumnjali čime se bavi, ona nije obilazila noćne klubove, niti skretala pažnju javnosti. Tada je imala jasan cilj - da postane voditeljka, u čemu joj je Maksimović preko svojih veza i pomogao., prenosi Kurir.rs

 

 

Prvu "platu" je zaradila od jednog starijeg gospodina kog je upoznala na ulici kada ju je pitao da se vide nasamo. Ona mu je odgovorila: "Može, ali moja ljubav košta." Nakon toga otišla je u Dubaji da radi, ali se brzo vratila u Srbiju kada je i upoznala Mihajla.

Elena je tokom prve godine rada u firmi zadobila mnoge klijente i uspešne ljude, a među njima i njen omiljeni poznati političar, umesto koga je vozač zakazivao viđanja sa njom.

 

 

Rečeno joj je da ne sme nikome da otkrije njegovo ime i tako se viđala sa njim godinu i po dana, a od zarađenog novca kupila je sebi nov automobil i to "Audi" četvorku. Balkanski makro je bio ubeđen da joj je auto kupio upravo političar, ali je nikada nije pitao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Amerika

27.12.2021 23:30

I kako joj je ime

ime nije vazno

28.12.2021 22:41

@Amerika - Dragana Kosjerina