DARKOV OŽENJENI KOLEGA SPOPADAO BARBARU! Nudio joj TAJNA viđanja, Lazić POLUDEO pa sve rekao njegovoj ŽENI: NEĆEŠ SE DOBRO PROVESTI!

Autor:

Zabava

27.12.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojci Darka Lazića pisao oženjeni kolega, on poludeo.

DARKOV OŽENJENI KOLEGA SPOPADAO BARBARU! Nudio joj TAJNA viđanja, Lazić POLUDEO pa sve rekao njegovoj ŽENI: NEĆEŠ SE DOBRO PROVESTI!

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak otputovali su na američku turneju, ali izgleda da su pred put imali jedan skandal.

 

 

Naime, Bobakovu je navodno muvao jedan oženjeni kolega, koji ju je zvao i da se vide u tajnosti, a kada je Lazić za sve to saznao nastao je haos, prenosi Svet.

- Barbari je mesecima pisao poznati pevač, ali mu ona nije odgovarala na poruke. Kada je Lazić video ko joj piše poruke, prvo je bio šokiran, nije verovato u to, ali je kasnije shvatio da sve to nije šala - govori izvor blizak pevačkom paru i navodi da je sve ovo Darko prijavio supruzi kolege koji je muvao njegovu devojku.

 

 

- Darko je prvo hteo da ga nazove, a onda je rekao Barbari da mu uslika sve poruke i pošalje na njegov broj. Našao je telefon od supruge tog kolege i prosledio sve poruke sa upozorenjem da mu više niko ne uznemirava devojku, inače se neće provesti dobro - zaključio je izvor.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading