NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU: General Simić je Ljupku Stević varao sa njenom udatom koleginicom?! Ovo su svi DETALJI!

Autor:

Zabava

25.12.2021

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragiša Simić Simke po svemu sudeći nije varao Ljupku Stević samo sa anonimnim devojkama, u čemu ga je uhvatila, već i sa njenom koleginicom

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU: General Simić je Ljupku Stević varao sa njenom udatom koleginicom?! Ovo su svi DETALJI!

Foto: ST/E. ČONKIĆ/instagram.com/ljupkastevic

Kako mediji saznaju iz estradnih krugova, general policije je bio u šemi sa pop-zvezdom koja je godinama u stabilnom braku.

 

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Dragiša Simić Simke

Iako su oboje zauzeti, uspevali su da s vremena na vreme pobegnu na lokaciju za koju su samo njih dvoje znali. Oni su se uspešno krili i za njihove tajne susrete niko nije znao, sve donedavno, kada je estradnim kuloarima počela da kruži ova priča i to od izvora bliskih pevačici.

- Ta pop zvezda je oduvek volela ljude koji su na ozbiljnim državnim funkcijama, a Simke važi za šmekera za kojim su ludele naše pevečice. Ljupka mu nije bila jedina sa estrade. Možda je ona mislila da jeste, ali istina je, ipak, malo drugačija - kaže izvor i nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ljupka Stević

- Ona je imala ozbiljne porodične probleme koje nije uspela da reši, pa su s vremenom prestali da se tajno sastaju. Ostali su u dobrim odnosima i pitanje je trenutka kada će ponovo tajno sastajati. Simke je uvek bio uz nju i kada su je drugi osuđivali zbog nekih postupaka. To joj je mnogo značilo. Ne verujem da će on da prizna da su bili u kombinaciji jer im to ne odgovara - završava izvor za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

27.12.2021 14:01

Jooj a hit je kad je Ljupka branila doticnu insomiu 😂😂😂😂😂