NATAŠA BEKVALAC PAPRENO SKUPA, A NJENE KOLEGINICE PEVAJU ZA DŽ: Pripremite VREĆE PARA za Novu godinu, a evo koliko će vas koštati! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnjoj noći se svi veoma raduju, a to je noć kada se slavi doček Nove godine, pa svi vole da se opuste u dobrom noćnom provodu, a iako su se mnogi nadali da će zbog koronavirusa cene biti znatno niže, estradnjaci su svojim ponudama poručili da i oni moraju od nečega da žive.

NATAŠA BEKVALAC PAPRENO SKUPA, A NJENE KOLEGINICE PEVAJU ZA DŽ: Pripremite VREĆE PARA za Novu godinu, a evo koliko će vas koštati! (FOTO)

Foto: printscreen

Kao što ste već i navikli, Beograd će definitivno ponovo biti epicentar svih novogodišnjih čarolija, a između ostalog i dobrih nastupa. Mnogobrojni pevači su odlučili da će ovaj doček Nove godine provesti u Srbiji sa svojom publikom, a mediji su saznali čiji nastup će biti najskuplji, dok sa druge strane, ko će pevati bez honorara. 

Seka Aleksić 100 evra

Republika

Foto: youtube printscreen

Seka Aleksić

 

Seka Aleksić nastupuće u nekada najpoznatijem hotelu na Balkanu, hotelu Jugoslavija. Ulaznica i piće dobrodošlice počinju od 100 evra, pa naviše. U ovu cenu nisu uračunati večera i piće.

Saša Matić 160 evra

Republika

Foto: Promo

Saša Matić

 

U popularnom beogradskom hotelu "Hajat" goste će zabavljati muzička zvezda Saša Matić koji je prema našim informacijama prodao veći deo kristalne dvorane u kojoj staje više od 300 sedećih mesta. Poznato je da Saša pravi odličnu atmosferu, pa je to razlog što su svi pohitali da obezbede svoje mesto na ovom slavlju. Karta za Sašin nastup je od 160 evra, pa naviše

Aleksandra Prijović 130 evra

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Aleksandra Prijović

 

U blizini Saše Matića, nastupiće njegova koleginica Aleksandra Prijović sa kojom je snimio čak i duetsku pesmu “Ko si ti”. U luksuznom ambijentu prestoničkog hotela pevačica će dočekati 2022. godinu. Nedavno je održala konferenciju za novinare ovim povodom, gde je objasnila da se veoma raduje:

- Jako volim praznike, već sam okitila jelku, možda malo ranije nego što treba ali imam dosta obaveza u decembru pa ne bih stigla.

Ulaznica za njen koncert košta od 130 evra pa sve do 170 evra. Sutradan, Aleksandra će napraviti repizu na Kopaoniku gde će u hotelu "Grand" održati još jedan nastup.

Aco Pejović 120 evra

Republika

Foto: Promo

Aco Pejović

 

U hotelu “Metropol” nastupa Aco Pejović koji je doživeo veliku popularnost zbog filma “Toma” u kojem je otpevao glavnu numeru “Ponoć”, ali i brojne druge Zdravkovićeve pesme. Svi koji budu želeli da uđu na njegov koncert moraće da odvoje 120 evra pa naviše. Pejović je poznat po dobrim žurkama pa ne čudi da je većina “dobrih mesta” uveliko kaparisana.

Nataša Bekvalac 170 evra

Republika

Foto: Republika.rs

Nataša Bekvalac Nova godina

 

Jedan do najskupljih izvođača kada je cena ulaznice za doček u pitanju je Nataša Bekvalac. Ulaznica za ovu žurku u hotelu Hilton staje 170 evra. Nataša je pristala da peva, ali joj je važno da se sve epidemiološke mere poštuju. Zasad su na snazi kovid propusnice koje će biti neophodne, ali ukoliko Krizni štab donese nove mere, organizatori će nastojati da se i one ispune.

- Sledeće godine ne želim ništa posebno. Ova mi i nije bila jedna od najsrećnijih, pa bih i da je što pre zaboravim - izjavila je Nataša.

 

Marija Šerifović, Karleuša, Sara Jo i Brega za džabe

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo Nova godina

 

Kako je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objasnio, Beograd sa nestrpljenjem isčekuje 31.decembar. Marija Šerifović, Sara Jovanović i Jelena Karleuša zabavljaće sve prisutne ispred Narodne skupštine. Iste večeri na Sava promenadi, Grad Beograd u saradnji sa kompanijom "Beograd na vodi" organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića. Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade "Rezidens", osim Bregovića, nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi. Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu, a ulaznice ne postoje, prenosi Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading