DAŠA MRKONJIĆ PROGOVORILA O ANI BEKUTI: Mrkina supruga otkrila šta misli o pevačici, ŠOKIRANA njenim ponašanjem! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mrkonjić Daša otkrila je šta zaista misli o Mrkinoj romansi sa Anom Bekutom.

DAŠA MRKONJIĆ PROGOVORILA O ANI BEKUTI: Mrkina supruga otkrila šta misli o pevačici, ŠOKIRANA njenim ponašanjem! (FOTO)

Foto: Printskrin

Supruga političara Milutina Mrkonjića Mrke, Dragana Daša Mrkonjić do sada nikada javno nije govorila o romansi njenog supruga sa pevačicom Anom Bekutom. Poznato je da su Ana i Daša zajedno sahranile Mrku, nakon njegove iznenadne smrti, na Novom groblju u Beogradu. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen/instagram.com/anabekuta1

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

 

Podsetimo, Dragana je bila emotivno vezana za Mrku, iako je on živeo u vanbračnoj zajednici sa Bekutom na Vračaru u ljubavnom gnezdu. Kako prenose mediji, Daša je od prvog trenutka poštovala Bekutu, čak je pevačica i nakon Mrkine smrti nudila pomoć za života njegovog supruzi. Međutim, sada, nakon što je Ana donela odluku da se vrati pevanju, Daša je iznela svoj stav i mišljenje o svemu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Iako je Mrkina poslednja želja bila da se Ana vrati poslu i normalnom životu, što će ona i uraditi kako ne bi izneverila svoju publiku, Daša njenu odluku ne može da razume.

- Iako mnogi misle da su njih dve u svađi i da se ne vole, to je u potpunosti pogrešno. Daša je u Milutinu imala velikog prijatelja i prihvatila je njegov izbor da živi sa drugom ženom. Ana je oduvek bila korektna prema njoj, čak joj je i pomagala kad god je bila u prilici, između njih dve nikada nije bilo zle krvi - priča izvor za "Svet" i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Ana je Daši rekla da uvek može da je pozove ako joj nešto treba i da je tu za nju i ona to jako poštuje. Samo se iznenadila kada je čula da će Bekuta ipak krenuti sa nastupima maltene odmah posle Mrkine smrti. Divi joj se na hrabrosti, kaže: "Ne znam odakle joj snaga da peva". U prvi mah se šokirala, prosto nije verovala da je to moguće, ali je shvatila da ona od toga živi - priča izvor ističući da je Daša pored stana nasledila i Mrkinu penziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Milica

25.12.2021 09:02

To se nekada zvalo i jos uvek se zove Ljubavnica :(((

Odgovori 31 7
Goca

25.12.2021 09:20

Sada Daša može da spon zoriše ljubavnicu pokojnog muža.

Odgovori 15 9
Buba

25.12.2021 13:19

Gospođa Mrkonjić ima apsolutno zdrav i psihiloški jedino prihvatljiv način razmišljanja ! Podržavam!!!

Odgovori 19 7
Sneža

25.12.2021 14:40

Kad mi je suprug umro, posle nedelju dana sam morala da se vratim na posao. Teško mi je bilo, ali ne bi mi bilo lakše ni da sam sedela kod kuće. Obaveze malo skrenu misli.

Odgovori 17 2