OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ceca Ražnatović i Goran Bregović ukrstili glasove!

Autor:

Zabava

21.12.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve najveće muzičke zvezde na prostoru Balkana, Svetlana Ceca Ražnatović i Goran Bregović odlučili su da nakon trideset godina druženja ukrste glasove.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ceca Ražnatović i Goran Bregović ukrstili glasove!

Foto: Nikola Ristic

Naime, za potrebe snimanja Novogodišnjeg programa Radio televizije Srbije, Brega i Ceca snimili su legendarni hit "Đurđevdan". 

Republika

Foto: Nikola Ristic

Ceca Ražnatović i  i Goran Bregović 

Nakon što su snimili numeru u studiju, pre nekoliko dana u studiju RTS na Košutnjaku došlo je do snimanja programa koji će premijerno gledaoci imati prilike da vide u Novogodišnjoj noći.

Republika

Foto: Gordan Jović

Ceca Ražnatović i i Goran Bregović

 

Komentari ljudi koji su pratili ceo ovaj mini projekat govore da će ovo biti jedno veoma bogato muzičko veče na Javnom servisu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gustav

21.12.2021 14:25

Zbog cega je jednoj osudjivanoj robijasici dozvoljeno da peva na nacionalnoj televiziji za koju placamo pretplatu????

Simba

21.12.2021 21:47

@Gustav - Zbog toga sto neciji kriminal nema veze sa muzikom kojom se bavi. Ako uzmes za primer malo koja rep zvezda u Americi nije imala ozbiljnih problrma sa zakonom. Sto im ne smeta da preko bare budu najvece muzicke zvezde. I da, naracno da svako ko je imao problem sa zakonom ili je na neki nacin u kriminalu, treba da odgovara...ali isto tako njihova muzika i njihovo pevanje, repovanje, sviranje i njihovi talenti ne treba da se osporavaju. Ceca je najpopularnija pevavica ovih prostora, kao takva naravno da treba da bude prisutna u medijima. Za nedela svako odgovara pa i ona, ali ne mesaj neciji muzicki kvalitet sa kriminalnom prosloscu. Blago nama ako nam je Ceca najveci kriminalac u zemlji, onda smo mi jedna srecna drzava.