KATARINA KORŠA ODLAZI SA HEPIJA: Poznata voditeljka postaje pevačica, ON ĆE JOJ BITI MENADŽER! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.12.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka Katarina Korša od 1. januara 2022. godine više neće biti deo TV Hepi, a šokantnu odluku Milomiru Mariću saopštiće 31. decembra!

KATARINA KORŠA ODLAZI SA HEPIJA: Poznata voditeljka postaje pevačica, ON ĆE JOJ BITI MENADŽER! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Kao što se može videti na snimku koji ekskluzivno objavljujemo, harizmatična voditeljka latila se mikrofona i pokazala svoje glasovne mogućnosti, što je podgrejalo sumnje da će napustiti voditeljski posao i preći u pevačice.

Kako saznajemo od izvora bliskog TV Hepi, ova šokantna odluka voditeljke nije preterano uzbudila Milomira Marića, koji je odlučio da joj bude menadžer, doduše pod pseudonimom Raka Marić i pomogne joj u prvim koracima u novoj karijeri.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Prema našim informacijama, u Koršinom timu za zvezdani uspon u novoj karijeri biće i Vladanka Celić, koja se pobrinula za voditeljkim stajling kao i Boris Obreski, čije će zaduženje biti da vodi računa o Koršinoj frizuri.

Šalu na stranu, televizija Hepi uveliko priprema novogodišnji program u kojem će Korša i Marić imati značajnu ulogu, a kako izgleda kad voditeljka zapeva, pogledajte u snimku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading