DIREKTNO IZ STANA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Zavirite u NOVOGODIŠNJU BAJKU Cecine ćerke! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.12.2021

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović podelila je sa pratiocima na Instagramu kako izgleda njen okićen i raskošni dom u srcu Dorćola.

DIREKTNO IZ STANA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Zavirite u NOVOGODIŠNJU BAJKU Cecine ćerke! (FOTO)

Foto: printscreen

Mlada pevačica i ćerka Cece Ražnatović, Anastasija pokazala je svojim pratiocima na Instagram profilu okićen novi dom, u kom će započeti zajednički život sa dečkom Đorđem Kuljićem. Naime, Anastasija je nekretninu pazarila u srcu Dorćola, a njen izabranik Đorđe i ona priveli su sve kraju. 

Međutim, dok zvanično useljenje ne bude objavljeno, Anastasijin pokret se prati u stopu, a ono što je sada izazvalo pomanu na društvenim mrežama jeste njen novi luks stan koji je opremila za predstojeće praznike. Anastasija nije mogla da sakrije svoju sreću, jer je okitila dom po sopstvenoj želji. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović Instagram

 

Velike lampice i krupni, skupoceni ukrasi bili su okačeni na ogromnoj jelki koju je stavila u dnevnoj sobi svog novog doma. Pratioci na Instagramu su oduševljeni su kako je Anastasija ukrasila dom, a definitivno da će joj ova godina ostati u pamćenju baš zbog toga što će otpočeti zajednički život sa dečkom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović jelka

 

Anastasija je pre nekoliko dana bila gost u jednoj emisiji, gde je otvoreno i nikad iskrenije pričala o svom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, pa je sa gledaocima podelila secanja koja ima na njega.

- Ja se ne sećam oca, a to me mnogo boli. Veljko se seća scene oca koji igra šah u kući i to je sve. Otac mi je falio, kao neki osećaj zaštite, stabilnosti. Iako je majka bila stub, falio je otac, bez obzira na to koliko se ona trudila da nadomesti sve. Kad smo bili klinci, posle škole po decu dolaze očevi, a po nas vozač - rekla je Anastasija, pa objasnila kako se nosi s uvredljivim komentarima na račun roditelja:

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović stan

 

- Meni to nije jasno i kada mi neko napiše neku uvredu na račun moje porodice, oca, kako je bio ovakav ili onakav i želi da me povredi time. Ako neko očekuje od mene da se odričem članova porodice, to se neće desiti. Da mi je neko ne znam šta uradio, nikada ne bih očekivala od nekoga da se odrekne svog oca, pa da je, ne znam, najgori na svetu, a moj otac to nije bio. Ja sam ponosna što sam njegovo dete i što je bio to što je bio i što je toliko voleo i branio našu zemlju i uvek ću biti ponosna na to i zauvek ću ga voleti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading