NEPRIJATNA SCENA NA SNIMANJU EMISIJE: Zorica Brunclik POBEGLA kad je Kija stala pored nje - BLAM JE DA STOJI PORED RIJALITI ZVEZDE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.12.2021

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorici Brunclik ni malo nije prijalo kad je Kija Kockar stala pored nje da se slika na snimanju novogodišnje emisije.

NEPRIJATNA SCENA NA SNIMANJU EMISIJE: Zorica Brunclik POBEGLA kad je Kija stala pored nje - BLAM JE DA STOJI PORED RIJALITI ZVEZDE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Zorica Brunclik i Kristina Kija Kockar glavni su akteri skandala koji je obeležio snimanje jednog novogodišnjeg programa. Zorica je na snimanjedošla bez supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, što je mnoge začudilo.

 

Veče je proteklo u pesmi i zabavi, a ono što se deislo na kraju snimanja šokirala je mnoge.

Naime, snimak koji se pojavio na društvenim mrežama šokirao je sve jer se na njemu vidi kako se Zorica najpre zgražava zbog dolaska Kockareve na snimanje novogodišnjeg programa, a potom čak i odlazi kada Kija prilazi da se slika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Ovaj potez folk pevačice iznenadio je mnoge, budući da je Kockareva na prvom spotu sarađivala sa njenom ćerkom Zlatom Aranđelović, koja ju je šminkala.

"Blam je da stoji pored rijaliti zvezde", "Da li su Kija i Zorica u svađi?", "Šta se ovo desilo, ništa mi nije jasno. Zorica je odmah promenila izraz lica kada je ugledala Kiju", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod pomenutog snimka.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Andra

18.12.2021 01:06

Ozbiljan problem. Treba izneti na glasanje u EU Parlament. Cim pogledaju nase "zvezde"i nas identican ( svake godine) program "zabave" za Novu godinu ili neki rijaliti, nikada necemo otvoriti nijedno vise poglavlje. Jer ovakvih likova nema nigde, a najmanje u EU, pa i u svetu. Ni u Turskoj. Nigde nema, ovakva kulturno-zabavljacka"sila.Brunclik, `Kija, Miric, Djurisic, Keba, Lazic, Saulic, Rokvic i sl.. Jer da nije Zeljka Mitrovica,i njegovih zvezda ili Granda, kako bi mi propali jos dublje? Tesko!

Moravac

18.12.2021 06:06

polusvet