LAĆA PRONAŠAO MIR U MANASTIRU: Ne može da PREŽALI majčinu smrt, a najveća PODRŠKA mu je ONA!

Autor:

Zabava

17.12.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Radulović Laća je i dalje u rastrojstvu nakon smrti Marine Tucaković, pa je tako pobegao u prirodu kako bi našao mir.

LAĆA PRONAŠAO MIR U MANASTIRU: Ne može da PREŽALI majčinu smrt, a najveća PODRŠKA mu je ONA!

Foto: Instragram Printscreen

Naslednik Marine TucakovićMilan Radulović Laća nakon njene smrti našao je spas u obilasku manastira. Nakon komemoracije, Laća se povukao iz javnosti jer nije mogao da svari šta se zaista desilo.

 

 

- Milan je jako bio vezan za Marinu. Oni su svašta doživeli i prożiveli kao porodica. Naravno, obożava i svog oca Futu, to nijednog momenta nije bilo upitno, ali je sa mamom imao poseban, lep, čvrst odnos. Mislim da ljudi ne mogu ni da zamisle koliko ga je sve pogodilo - prenosi Svet, a piše Kurir.rs.

 

 

Dok se Marina borila sa opakom bolešću, Laća se molio i verovao u najbolji scenario, a prognoze nisu bile najsjajnije. Milan nije bio pripljemljen za njen odlazak, te je nakon komemoracije rešio da se povuče u prirodu kako bi probao da se opusti, a izabrao je savršeno mesto za to - Divčibare.

Laća je svoj mir pronašao u manastirima i crkvama. Sa vremena na vreme se čuje sa prijateljima, a na stalnoj vezi je sa pevačicom Darom Bubamarom. 

Laća se redovno oglašava na svom Tviter nalogu, pa tako možemo videti čime se tekstopisac bavi u slobodno vreme.

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading