HOĆU DA BUDEM PRAVA RIBA: Stoja je srpska KRIS DŽENER, ali i dalje kupuje kod KINEZA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stoja Novaković progovorila je o promeni koja je oduševila sve prisutne na snimanju novogodišnjeg programa.

HOĆU DA BUDEM PRAVA RIBA: Stoja je srpska KRIS DŽENER, ali i dalje kupuje kod KINEZA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Youtube.com printscreen

 Pevačica Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja prošle noći došla je na snimanje Pinkovog novogodišnjeg, a tom prilikom pojavila se sa potpuno novom frizurom, koja je mnoge podsetila na svetsku poznatu multimilionerku Kris Džener. Stoja je u potpuno novom izdanju se pojavila na snimanju, a pojavom je oduševila sve. 

 

 

Stoja je u razgovoru sa novinarima otkrila da je bila na liposukciji u Turskoj, te je podelila utiske. Međutim, otkrila je i zbog čega je donela odluku da bude srpska Kris Džener. 

Republika

Foto: Republika.rs

Stoja Novaković pevačica

 

- Ovo je premijera, smršala sam, bila sam u Turskoj na liposukciji, nisam nikada bila ošišana, evo malo da probam. Hoću da budem ribam, kad hoću da budem debela, budem debela. Bolelo je jako! Mnogo je teško, bila sam devet i po sati u komi, veštačkoj komi! Jeste bilo strašno, imala sam druga koji je bio uz mene, pomogao mi je kada mi je bilo najgore. To tako oni rade, takve operacije, drugačije rade nego ovde. Ovako sam otišla, kao što sam s vama sada. Gledali su me kao da sam svetska zvezda, a nisu znali da sam ovde poznata ličnosti. Imala sam tri medicinske sestre koje su bile uz mene, baš je za pohvaliti! Sve to ulazi u cenu! Sve tako idem u životu, nema njenkanja, glavom kroz zid, verujem u svoje ciljeve i krenem! - izjavila je Stoja.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veljko

16.12.2021 12:01

Stoja je grdosija od 150kg.